Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica

El Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica és una titulació que prepara futurs enginyers i enginyeres per aplicar l'electrònica i els avenços en l'automatització en tots els camps industrials: fabricació, control, smart products...

Acreditació FAVORABLE per l'AQU (2501133-70106-17).

Share

Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica (GEI)

L'electrònica industrial i automàtica és una especialitat que prepara futurs enginyers i enginyeres per aplicar l'electrònica i l’automàtica en tots els camps industrials.

 

L’automatització ha esdevingut els darrers anys un dels sectors més importants de la nostra economia i la seva importància encara serà més gran en un futur. Actualment, ja no es parla només d’automatització de les línies de producció en la fabricació d’objectes (automòbils, etc), sinó també d'automatització de sistemes i serveis. Paraules com indústria 4.0, internet de les coses, smart grids, smart cities, domòtica, robòtica, eficiència energètica, etc, cada cop són més quotidianes. En un futur que gairebé és present, tot estarà automatitzat i connectat. L’enginyer o enginyera participa en el disseny dels sistemes d’automatització, la tria dels components i sistemes electrònics, la programació d'aquests sistemes (informàtica industrial) i el seu manteniment.

 

Per altra banda, l’electrònica és la base tecnològica per la qual un sistema automàtic pot funcionar. Així, cal dissenyar i reparar plaques amb els seus circuits electrònics i cal fer la programació d'aquests circuits per fer equips electrònics de mesura (de temperatura, de cabal d'aigua, de velocitat, de pressió... ), de control (de motors elèctrics, calefactors, banys químics, energies alternatives, robots...) o centrals d'alarmes.

 

Els i les professionals de l'Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica també treballen en l'organització i la direcció de la producció dins les empreses del sector de l’electrònica i automàtica, així com en l'àrea tècnica comercial.

 

El Graduat o la Graduada en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica té reconegudes les atribucions professionals de l'Enginyeria Tècnica Industrial.

Vídeos del GEI

Alumni Experiences GEI

Pla d'estudis del GEI

  • Denominació: Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica.
  • Títol: Graduat o Graduada en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica.
  • Durada mínima: 4 anys / 240 ECTS.
  • Mencions: Segons les optatives que escullis a quart curs, podràs obtenir les mencions d'Informàtica Industrial o de Control de Sistemes.
  • En el document Quadre sinòptic de la titulació GEI pots consultar, de forma gràfica, les dependències entre assignatures i els prerequisits recomanables.

Altres dades de la titulació GEI

Tinc una consulta sobre els graus en enginyeria

Omple el formulari següent i et respondrem tant aviat com sigui possible.

Sessions informatives de graus

Si estàs pensant a cursar una enginyeria, vine a informar-te a les nostres sessions informatives!

 

Dimecres 21 de febrer de 2024

 19h

Presencial i telemàtica

Dimecres 20 de març de 2024

 19h 

Presencial i telemàtica

Dimecres 17 d'abril de 2024

 19h

Presencial i telemàtica

Dijous 2 de maig de 2024

 19h

Presencial i telemàtica

Dijous 16 de maig de 2024

 19h

Presencial i telemàtica

Dimecres 29 de maig de 2024

 19h

Presencial i telemàtica

Dijous 5 de setembre de 2024 

 19h

Presencial 

 

Per a les sessions telemàtiques teniu més informació aquí.

 

El programa d'una sessió informativa inclou una explicació sobre els continguts impartits en les titulacions que ofereix l'escola i les seves sortides professionals.

 

També es facilita informació sobre l'accés a la universitat des de les diferents vies possibles, la preinscripció universitària, beques, preus i matrícula.

Per acabar, tu i la teva família podreu fer una breu visita guiada per les instal·lacions de l'escola, posant especial èmfasi en els diferents laboratoris on es desenvolupen les pràctiques de cada assignatura.

 

Inscriu-te en el formulari que trobaràs a continuació!

Jornades de portes obertes

 

Fes realitat el teu somni de ser enginyer o enginyera!

 

Et convidem a conèixer de primera mà la nostra escola en les Jornades de Portes Obertes que celebrarem en les dates següents:

 

Diumenge 7 d'abril de 2024  D'11 a 14 h
Dimarts 18 de juny de 2024 De 18 a 21 h

 

On som?

 

En aquestes jornades tu i la teva família podreu visitar totes les instal·lacions de l’escola, fent especial èmfasi en els diferents laboratoris on es realitzen les pràctiques de les assignatures. A més, podreu conversar amb estudiants que us explicaran la seva experiència a l’EUSS.

 

També es realitzarà una sessió informativa sobre la nostra oferta de titulacions de grau i el seu contingut, a més d’altres temes que et seran d’especial interès: accés a la universitat, preinscripció universitària, beques, preus, matrícula, reconeixement de crèdits, etc.

 

Finalment, en el torn obert de paraules tindràs l’oportunitat de resoldre els dubtes particulars que puguis tenir.

 

No ho dubtis i inscriu-te en el formulari que trobaràs a continuació!