Dobles titulacions

Les dobles titulacions permeten l'estudiant obtenir de forma simultània dos títols de grau. Amb aquesta finalitat, l'EUSS ha elaborat un itinerari de matrícula de manera que en aproximadament cinc cursos (331 crèdits ECTS) l'estudiant pugui obtenir dos títols de grau d'enginyeria.

Share

Dobles titulacions de grau

 

 

Les dobles titulacions permeten l'estudiant obtenir de forma simultània dos títols de grau. Amb aquesta finalitat, l'EUSS ha elaborat un itinerari de matrícula de manera que en aproximadament cinc cursos (331 crèdits ECTS) l'estudiant pugui obtenir dos títols de grau d'enginyeria: el Grau d'Enginyeria Mecànica i el Grau d'Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica.

 

També existeix la possibilitat d'iniciar una titulació de grau i, posteriorment, fer una simultaneïtat d'estudis amb una altra de les nostres titulacions. El teu tutor o la teva tutora t'orientarà en l'itinerari més adient per cursar les dues titulacions.

Videos dels dobles graus i simultaneïtat

Tinc una consulta sobre els graus d'enginyeria

Omple el formulari següent i et respondrem tant aviat com sigui possible.

Sessions informatives per a graus

Sessions informatives

Sessions informatives de graus i visita guiada

Les sessions informatives obertes al públic per als graus d'enginyeria per al curs 2019-20 tindran lloc a les 19.00 hores dels dies:

 

  • Dimecres, 27 de març de 2019
  • Dimecres, 3 d'abril de 2019
  • Dijous, 9 de maig de 2019
  • Dijous, 23 de maig de 2019
  • Dijous, 5 de setembre de 2019

 

El programa d'una sessió informativa inclou una explicació sobre els continguts impartits en les titulacions que ofereix l'escola, com accedir-hi i les seves sortides professionals.

Es podrà fer una visita guiada per les instal·lacions amb especial èmfasi en els diferents laboratoris on es desenvolupen les pràctiques de cada assignatura.