Share

Sessions informatives online dels graus d'Enginyeria de l'EUSS

Jornades de Portes Obertes UAB

De forma excepcional degut a l'emergència sanitària pel COVID-19 algunes de les sessions informatives s'ha previst fer-les de forma no presencial.

 

Som conscients que la millor manera de conèixer-nos es fent una visita a l'EUSS i a les seves instal·lacions, però les circumstàncies actuals ens ho impedeixen de moment. Us oferim la possibilitat de assitir a la sessió informativa des de casa.

 

Què necessito per assistir-hi?

 

Tècnicament, necessitaràs un dispositiu connectat a la xarxa Internet amb un navegador o una App si utilitzes tablet o smartphone.

 

  • Si utilitzes un ordinador fixe o portàtil has de fer servir algun d'aquest navegadors Google Chrome, Mozilla Firefox,  Microsoft Edge (només la darrera versió, la 80 en endavant) i Apple Safari.
  • Si utilitzes una tablet o smarphone amb Android o iOS (iphone o ipad) hauràs d'instal·lar la app Hangouts Meet.

 

En tots els sistemes us demanaran permís per fer servir el micròfon i la càmera, haureu d'autoritzar-lo  encara que als assistents se'ls recomana que no activin la càmera ni el micròfon durant la sessió.

 

No és necessari tenim un compte de Google, excepte si utilitzes un dispositiu Android o iOS ja que l'APP ho requereix.

 

Com m'hi connecto?

 

L'enllaç per iniciar la sessió el publicarem aquí 1 hora abans de l'inici de la sessió, però la sessió s'obrirà 5 minuts abans de les 19:00. Els que s'han apuntat a la sessió a través del formulari rebran el link per mail.

 

Un cop cliqueu l'enllaç haureu de sol·licitar l'admissió i us l'acceptaran de seguida.

 

Com es desenvolupa la sessió?

 

El ponent de l'EUSS de la sessió es presentarà i us donarà algunes instruccions. Un altre membre de l'EUSS controlarà el xat per tal que el ponent no hagi d'interrompre l'exposició.

 

Al final de la sessió el ponent permetrà que els assistens obrin el seu micròfon i facin preguntes.  Si algú prefereix més intimitat pot fer les preguntes al correu electrònic comunicacio@euss.cat i es respondran el més aviat possible fora de línea.

 

Quina durada té la sessió?

 

La durada de l'explicació sol ser al voltant d'una hora. Desprès, dependrà del torn de preguntes. Habitualment, a continuació, es fa una vista a les instal·lacions la qual es farà visualment amb un recull de fotografies durant les preguntes.

 

Cal inscriure's?

 

Si ho fas et mantindrem informat dels possibles canvis que es puguin produir en la sessió a la que t'inscrius i t'enviarem per mail el link per iniciar la sessió.

Per inscriure't prem el botó que hi ha una mica més abaix.

 

Enllaç per unir-vos

 

Es publicarà el proper 2 d'abril a les 18:00

 

La propera sessió informativa online tindrà lloc el proper dijous 2 d'abril a les 19:00.

 

Altres sessions informatives 

 

Pots consultar data i hora d'altres sessions informatives en el següent enllaç.