Share

Xarxes socials

Links de les properes sessions informatives

 

Sessions informatives en línia

FiraCampusVirtual

De forma excepcional, a causa de l'emergència sanitària per la Covid-19, s'ha previst fer algunes de les sessions informatives de forma no presencial.

 

Som conscients que la millor manera de conèixer-nos és fent una visita a l'EUSS i a les seves instal·lacions, però les circumstàncies actuals ens ho impedeixen, per la qual cosa us oferim la possibilitat d'assitir a la sessió informativa des de casa.

 

Què necessito per assistir-hi?

 

Tècnicament, necessitaràs un dispositiu connectat a la xarxa Internet amb un navegador, o una app si utilitzes tauleta o smartphone.

 

  • Si utilitzes un ordinador fix o portàtil, has de fer servir algun d'aquests navegadors: Google Chrome, Mozilla Firefox,  Microsoft Edge (només la darrera versió, la 80 en endavant) i Apple Safari.
  • Si utilitzes una tauleta o smarphone amb Android o iOS (Iphone o Ipad), hauràs d'instal·lar-te l'app de Hangouts Meet.

 

En tots els sistemes us demanaran permís per fer servir el micròfon i la càmera, i haureu d'autoritzar ambdós dispositius encara que a les persones assistents se'ls recomana que no activin la càmera ni el micròfon durant la sessió.

 

No és necessari tenir un compte de Google, excepte si utilitzes un dispositiu Android o iOS, ja que l'app així ho requereix.

 

Com m'hi connecto?

 

L'enllaç per iniciar la sessió el publicarem aquí 1 hora abans de l'inici de la sessió, però la sessió s'obrirà 5 minuts abans de l'inici. Les persones que s'hagin apuntat a la sessió a través del formulari rebran l'enllaç per correu electrònic.

 

Un cop cliqueu l'enllaç, haureu de sol·licitar l'admissió i us l'acceptaran de seguida.

 

Com es desenvolupa la sessió?

 

La persona que imparteixi la sessió es presentarà i us donarà algunes instruccions, mentre una persona de l'EUSS controlarà el xat per tal que no s'hagi d'interrompre l'exposició.

 

Al final de la sessió, es permetrà que les persones assistents obrin el seu micròfon i facin preguntes. Si algú prefereix més discreció podrà dirigir les seves preguntes al correu electrònic comunicacio@euss.cat i es respondran al més aviat possible fora de línia.

 

Quina durada té la sessió?

 

La durada de l'explicació sol ser al voltant d'una hora. Després, dependrà del torn de preguntes. Habitualment, a continuació, es fa una vista a les instal·lacions i, en aquest cas, es farà visualment amb un recull de fotografies durant les preguntes.

 

Cal inscriure's?

 

Si ho fas et podrem informar dels possibles canvis que es puguin produir en la sessió a la qual t'inscrius i t'enviarem per correu l'enllaç per iniciar la sessió.

Per inscriure't, prem el botó que hi ha una mica més a baix.

 

Enllaç per unir-vos:

 

Link de la sessió del 25 de juny de 2020 a les 19:00: https://meet.google.com/qpd-ahtg-ymo

 

Altres sessions informatives 

 

Pots consultar data i hora d'altres sessions informatives en el següent enllaç.