Share

Xarxes socials

Enllaç pròxima sessió informativa

 

Sessions informatives en línia

De forma excepcional, a causa de l'emergència sanitària per la Covid-19, s'ha previst fer algunes de les sessions informatives de forma no presencial.

 

Som conscients que la millor manera de conèixer-nos és fent una visita a l'EUSS i a les seves instal·lacions, però les circumstàncies actuals ens ho impedeixen, per la qual cosa us oferim la possibilitat d'assitir a la sessió informativa des de casa.

 

Les sessions seran retransmeses a través de Google Meet. L'únic que necessites és un compte de Google.

 

Què necessito per assistir-hi?

 

Tècnicament, necessitaràs un dispositiu connectat a la xarxa Internet amb un navegador i un compte de Google, ja que la sessió es transmet a través de Google Meet..

 

Com m'hi connecto?

 

L'enllaç per accedir Meet el publicarem aquí 1 hora abans de l'inici de la sessió, però la sessió s'obrirà 5 minuts abans de l'inici. Les persones que s'hagin apuntat a la sessió a través del formulari rebran l'enllaç per correu electrònic.

 

Com es desenvolupa la sessió?

 

La persona que imparteixi la sessió es presentarà i us donarà algunes instruccions, mentre una persona de l'EUSS controlarà el xat per tal que no s'hagi d'interrompre l'exposició.

 

Al final de la sessió, es permetrà que les persones assistents facin preguntes a través del xat. Si algú prefereix més discreció podrà dirigir les seves preguntes al correu electrònic comunicacio@euss.cat i es respondran al més aviat possible fora de línia.

 

Quina durada té la sessió?

 

La durada de l'explicació sol ser al voltant d'una hora. Després, dependrà del torn de preguntes. Habitualment, a continuació, es fa una vista a les instal·lacions i, en aquest cas, es farà visualment amb un recull de fotografies durant les preguntes.

 

Cal inscriure's?

 

Si ho fas et podrem informar dels possibles canvis que es puguin produir en la sessió a la qual t'inscrius i t'enviarem per correu l'enllaç per iniciar la sessió.

 

Per inscriure't, prem el botó que hi ha una mica més a baix.

 

Enllaç per unir-vos:

 

 

Altres sessions informatives 

 

Pots consultar data i hora d'altres sessions informatives en el següent enllaç.