Share

Sessions informatives en línia

 

Som conscients que la millor manera de conèixer-nos és fent una visita a l'EUSS i a les seves instal·lacions, però per les persones interessades que no es poden desplaçar oferim la possibilitat d'assitir a la sessió informativa des de casa.

 

Les sessions seran retransmeses a través de Google Meet. L'únic que necessites és un compte de Google.

 

Què necessito per assistir-hi?

 

Tècnicament, necessitaràs un dispositiu connectat a la xarxa Internet amb un navegador i un compte de Google, ja que la sessió es transmet a través de Google Meet..

 

Com m'hi connecto?

 

L'enllaç per accedir Meet es rebrà per correu electrònic abans de l'inici de la sessió.

 

Com es desenvolupa la sessió?

 

La persona que imparteixi la sessió es presentarà i us donarà algunes instruccions, mentre una persona de l'EUSS controlarà el xat per tal que no s'hagi d'interrompre l'exposició.

 

Al final de la sessió, es permetrà que les persones assistents facin preguntes a través del xat. Si algú prefereix més discreció podrà dirigir les seves preguntes al correu electrònic comunicacio@euss.cat i es respondran al més aviat possible fora de línia.

 

Quina durada té la sessió?

 

La durada de l'explicació sol ser al voltant d'una hora. Després, dependrà del torn de preguntes. Habitualment, a continuació, es fa una vista a les instal·lacions i, en aquest cas, es farà visualment amb un recull de fotografies durant les preguntes.

 

Cal inscriure's?

 

Si ho fas et podrem facilitar l'enllaç de la sessió i informar dels possibles canvis que es puguin produir.

 

Per inscriure't, prem el botó que hi ha una sota el nivell acadèmic al que vols assistir

 

Inscriu-te a una sessió de Graus Universitaris