Share

Les nostres titulacions

 

A l'Escola Universitària Salesiana de Sarrià hi trobaràs diversos programes d'estudis vinculats a l'àmbit industrial.


Si accedeixes a la universitat per primera vegada, tens a la teva disposició quatre titulacions de grau en enginyeria i una doble titulació de grau.


Si ja ets titulat o titulada, et poden interessar els nostres estudis de màster oficial o màster propi.


Si ets estudiant de fora de Catalunya i estàs interessat o interessada a realitzar un programa de mobilitat, clica l'opció Mobilitat del menú.

Videos

Dobles titulacions de grau

Treballant al laboratori

 

 

Les dobles titulacions permeten l'estudiant obtenir de forma simultània dos títols de grau. Amb aquesta finalitat, l'EUSS ha elaborat un itinerari de matrícula de manera que en aproximadament cinc cursos (331 crèdits ECTS) l'estudiant pugui obtenir dos títols de grau en enginyeria: el Grau en Enginyeria Mecànica i el Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica.

 

També existeix la possibilitat d'iniciar una titulació de grau i, posteriorment, fer una simultaneïtat d'estudis amb una altra de les nostres titulacions. El teu tutor o la teva tutora t'orientarà en l'itinerari més adient per cursar les dues titulacions.

Màsters universitaris

La formació avançada permet que enginyers i enginyeres que actualment estan desenvolupant càrrecs intermedis o tècnics, adquireixin unes competències professionals que els permetin accedir a càrrecs directius o bé assumir unes atribucions professionals que la seva titulació actual no els dóna.

 

En aquest sentit, amb la intenció d'oferir formació multidisciplinària, l'EUSS ha desenvolupat de la mà de la Universitat de Vic i la Universitat Autònoma de Barcelona el Màster Universitari en Enginyeria Industrial, que permet abordar àrees com l'enginyeria mecànica, la gestió de la fabricació, l'electricitat, l'electrònica, els nous materials, l'energia i el medi ambient, la bioenginyeria, la construcció industrial, l'organització i direcció d'empreses, etc.

 

Es tracta d'un màster oficial que habilita per a l'exercici de la professió d'enginyer o enginyera industrial,  proporcionant les competències pròpies d’aquesta professió i les que permeten un enfocament cap a la investigació per a la realització d’una tesi doctoral.

Tinc una consulta sobre els graus en enginyeria

Omple el formulari següent i et respondrem tant aviat com sigui possible.

Tinc una consulta sobre els màsters o postgraus

Omple el formulari següent i et respondrem tant aviat com sigui possible.