Share

Les nostres titulacions

A l'Escola Universitària Salesiana de Sarrià hi trobaràs diversos programes d'estudis vinculats a l'àmbit industrial.


Si accedeixes a la universitat per primera vegada, tens a la teva disposició quatre titulacions de grau d'enginyeria i una doble titulació de grau.


Si ets Enginyer/a Tècnic/a Industrial o bé Graduat/da en Enginyeria et poden interessar els nostres estudis de màster oficial.


Si ets estudiant estranger/a i estàs interessat/da en realitzar un programa de mobilitat, clica l'opció Mobilitat del menú.

Dobles titulacions de grau

 

 

Les dobles titulacions permeten l'estudiant obtenir de forma simultània dos títols de grau. Amb aquesta finalitat, l'EUSS ha elaborat un itinerari de matrícula de manera que en 5 o 5 cursos i mig (aprox. 330 crèdits ECTS) l'estudiant pugui obtenir dos títols de grau d'enginyeria: el Grau d'Enginyeria Mecànica i el Grau d'Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica.

 

També tens la possibilitat d'iniciar una titulació de grau i, posteriorment, fer una simultaneïtat d'estudis amb una altra de les nostres titulacions. El teu tutor o la teva tutora t'orientarà en l'itinerari més adient per aconseguir les dues titulacions.

Màsters universitaris

L'Escola posa a disposició de graduats i graduades, en general, i d'antics i antigues alumnes de l'EUSS, en particular, un programa de màster universitari de la UAB d'acord amb les directrius de l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES) i la Llei Orgànica d'Universitats d'octubre del 2007.

La formació avançada permet a enginyers i enginyeres que actualment estan desenvolupant càrrecs intermedis o tècnics, adquirir unes competències professionals que els permetin accedir a càrrecs directius o bé assumir unes atribucions professionals que la seva titulació actual no els dóna.

Tinc una consulta sobre els graus d'enginyeria

Omple el formulari següent i et respondrem tant aviat com sigui possible.

Tinc una consulta sobre els màsters o postgraus

Omple el formulari següent i et respondrem tant aviat com sigui possible.