Share

Les nostres titulacions

 

A l'Escola Universitària Salesiana de Sarrià hi trobaràs diversos programes d'estudis vinculats a l'àmbit industrial.


Si accedeixes a la universitat per primera vegada, tens a la teva disposició cinc titulacions de grau en enginyeria i una doble titulació de grau.


Si ja t'has graduat, et poden interessar els nostres estudis de màster propi.


Si ets estudiant de fora de Catalunya i t'interessa realitzar un programa de mobilitat, clica l'opció Mobilitat del menú.

 

Titulacions de grau:

 

   

   

   

  Vídeos

  Dobles titulacions de grau

   

   

  Les dobles titulacions permeten l'estudiant obtenir de forma simultània dos títols de grau. Amb aquesta finalitat, l'EUSS ha elaborat un itinerari de matrícula de manera que en aproximadament cinc cursos (331 crèdits ECTS) l'estudiant pugui obtenir dos títols de grau en enginyeria: el Grau en Enginyeria Mecànica i el Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica.

   

  També existeix la possibilitat d'iniciar una titulació de grau i, posteriorment, fer una simultaneïtat d'estudis amb una altra de les nostres titulacions. El teu tutor o la teva tutora t'orientarà en l'itinerari més adient per cursar les dues titulacions.

   

  Dobles titulacions de grau:

  Màsters universitaris

  La formació avançada permet que enginyers i enginyeres que actualment estan desenvolupant càrrecs intermedis o tècnics, adquireixin unes competències professionals que els permetin accedir a càrrecs directius o bé assumir unes atribucions professionals que la seva titulació actual no els dóna.

   

  En aquest sentit, amb la intenció d'oferir formació multidisciplinària, l'EUSS ha desenvolupat de la mà de la Universitat de Vic i la Universitat Autònoma de Barcelona el Màster Universitari en Enginyeria Industrial, que permet abordar àrees com l'enginyeria mecànica, la gestió de la fabricació, l'electricitat, l'electrònica, els nous materials, l'energia i el medi ambient, la bioenginyeria, la construcció industrial, l'organització i direcció d'empreses, etc.

   

  Es tracta d'un màster oficial que habilita per a l'exercici de la professió d'enginyer o enginyera industrial,  proporcionant les competències pròpies d’aquesta professió i les que permeten un enfocament cap a la investigació per a la realització d’una tesi doctoral.

  Tinc una consulta sobre els graus en enginyeria

  Omple el formulari següent i et respondrem tant aviat com sigui possible.

  Tinc una consulta sobre els màsters o postgraus

  Omple el formulari següent i et respondrem tant aviat com sigui possible.