Grau en Enginyeria en Organització Industrial

La finalitat d'aquests estudis és que els titulats i les titulades dissenyin, desenvolupin, implementin i millorin els sistemes integrats que inclouen persones, materials, informació, equipament i energia de forma alineada amb l'estratègia de l'empresa, d'acord amb criteris d'eficiència i sostenibilitat.

 

Acreditació FAVORABLE per l'AQU (2500263-70106-17).

Share

Grau en Enginyeria en Organització Industrial (GOI)

Grau d'enginyeria en Organització Industrial

El Grau en Enginyeria en Organització Industrial prepara professionals competents en materials i processos de fabricació, planificació estratègica i tàctica per crear una fabricació competitiva, en l'ús d'estadístiques, simulacions i tecnologies de la informació, així com en administració i direcció d'empresa, finances i gestió de recursos humans.

 

La finalitat d'aquests estudis és que els titulats i les titulades dissenyin, desenvolupin, implementin i millorin els sistemes integrats que inclouen persones, materials, informació, equipament i energia de forma alineada amb l'estratègia de l'empresa, d'acord amb criteris d'eficiència i sostenibilitat.

 

Els titulats i les titulades comprenen les relacions de l'enginyeria amb les tasques de gestió, planificació, organització, direcció, control, investigació i organitzacions de servei i, a més, integren aquests sistemes de gestió en diferents entorns tecnològics.

 

És per això que la formació del grau està configurada per la tradició de les enginyeries de l'àmbit industrial més l'aportació específica de les noves tecnologies de la informació i la comunicació i del nou paradigma que suposa la Indústria 4.0, centrant-se en l'organització de la producció i amb un èmfasi especial en la formació en empresa i economia.

Videos del GOI

Pla d'estudis de GOI

  • Denominació: Grau en Enginyeria en Organització Industrial.
  • Títol: Graduat o Graduada en Enginyeria en Organització Industrial.
  • Durada mínima: 4 anys / 240 ECTS.
  • Mencions: Segons les optatives que escullis a quart curs, podràs obtenir les mencions d'Empresa o d'Operacions.
  • En el document Quadre sinòptic de la titulació GOI pots consultar, de forma gràfica, les dependències entre assignatures i els prerequisits recomanables.

Altres dades de la titulació GOI

Tinc una consulta sobre els graus en enginyeria

Omple el formulari següent i et respondrem tant aviat com sigui possible.

Sessions informatives per a graus

Jornada de Portes Obertes

Sessions informatives de graus i visita guiada

Les sessions informatives obertes al públic per als graus en enginyeria per al curs 2020-21 tindran lloc a les 19.00 hores dels dies:

 

  • Dimecres, 25 de març de 2020
  • Dijous, 2 d'abril de 2020
  • Dijous, 7 de maig de 2020
  • Dijous, 21 de maig de 2020
  • Dijous, 3 de setembre de 2020

 

El programa d'una sessió informativa inclou una explicació sobre els continguts impartits en les titulacions que ofereix l'escola, com accedir-hi i les seves sortides professionals.

Es podrà fer una visita guiada per les instal·lacions amb especial èmfasi en els diferents laboratoris on es desenvolupen les pràctiques de cada assignatura.