Grau en Enginyeria en Organització Industrial

La finalitat d'aquests estudis és que els titulats i les titulades dissenyin, desenvolupin, implementin i millorin els sistemes integrats que inclouen persones, materials, informació, equipament i energia de forma alineada amb l'estratègia de l'empresa, d'acord amb criteris d'eficiència i sostenibilitat.

 

Acreditació FAVORABLE per l'AQU (2500263-70106-17).

Share

Grau en Enginyeria en Organització Industrial (GOI)

El Grau en Enginyeria en Organització Industrial prepara professionals competents en materials i processos de fabricació, planificació estratègica i tàctica per crear una fabricació competitiva, en l'ús d'estadístiques, simulacions i tecnologies de la informació, així com en administració i direcció d'empresa, finances i gestió de recursos humans.

 

La finalitat d'aquests estudis és que els titulats i les titulades dissenyin, desenvolupin, implementin i millorin els sistemes integrats que inclouen persones, materials, informació, equipament i energia de forma alineada amb l'estratègia de l'empresa, d'acord amb criteris d'eficiència i sostenibilitat.

 

Els titulats i les titulades comprenen les relacions de l'enginyeria amb les tasques de gestió, planificació, organització, direcció, control, investigació i organitzacions de servei i, a més, integren aquests sistemes de gestió en diferents entorns tecnològics.

 

És per això que la formació del grau està configurada per la tradició de les enginyeries de l'àmbit industrial més l'aportació específica de les noves tecnologies de la informació i la comunicació i del nou paradigma que suposa la Indústria 4.0, centrant-se en l'organització de la producció i amb un èmfasi especial en la formació en empresa i economia.

Vídeos del GOI

Alumni Experiences GOI

Pla d'estudis de GOI

  • Denominació: Grau en Enginyeria en Organització Industrial.
  • Títol: Graduat o Graduada en Enginyeria en Organització Industrial.
  • Durada mínima: 4 anys / 240 ECTS.
  • Mencions: Segons les optatives que escullis a quart curs, podràs obtenir les mencions d'Empresa o d'Operacions.
  • En el document Quadre sinòptic de la titulació GOI pots consultar, de forma gràfica, les dependències entre assignatures i els prerequisits recomanables.

Altres dades de la titulació GOI

Tinc una consulta sobre els graus en enginyeria

Omple el formulari següent i et respondrem tant aviat com sigui possible.

Sessions informatives de graus

Si estàs pensant a cursar una enginyeria, vine a informar-te a les nostres sessions informatives!

 

Dimecres 21 de febrer de 2024

 19h

Presencial i telemàtica

Dimecres 20 de març de 2024

 19h 

Presencial i telemàtica

Dimecres 17 d'abril de 2024

 19h

Presencial i telemàtica

Dijous 2 de maig de 2024

 19h

Presencial i telemàtica

Dijous 16 de maig de 2024

 19h

Presencial i telemàtica

Dimecres 29 de maig de 2024

 19h

Presencial i telemàtica

Dijous 5 de setembre de 2024 

 19h

Presencial 

 

Per a les sessions telemàtiques teniu més informació aquí.

 

El programa d'una sessió informativa inclou una explicació sobre els continguts impartits en les titulacions que ofereix l'escola i les seves sortides professionals.

 

També es facilita informació sobre l'accés a la universitat des de les diferents vies possibles, la preinscripció universitària, beques, preus i matrícula.

Per acabar, tu i la teva família podreu fer una breu visita guiada per les instal·lacions de l'escola, posant especial èmfasi en els diferents laboratoris on es desenvolupen les pràctiques de cada assignatura.

 

Inscriu-te en el formulari que trobaràs a continuació!

Jornades de portes obertes

 

Fes realitat el teu somni de ser enginyer o enginyera!

 

Et convidem a conèixer de primera mà la nostra escola en les Jornades de Portes Obertes que celebrarem en les dates següents:

 

Diumenge 7 d'abril de 2024  D'11 a 14 h
Dimarts 18 de juny de 2024 De 18 a 21 h

 

On som?

 

En aquestes jornades tu i la teva família podreu visitar totes les instal·lacions de l’escola, fent especial èmfasi en els diferents laboratoris on es realitzen les pràctiques de les assignatures. A més, podreu conversar amb estudiants que us explicaran la seva experiència a l’EUSS.

 

També es realitzarà una sessió informativa sobre la nostra oferta de titulacions de grau i el seu contingut, a més d’altres temes que et seran d’especial interès: accés a la universitat, preinscripció universitària, beques, preus, matrícula, reconeixement de crèdits, etc.

 

Finalment, en el torn obert de paraules tindràs l’oportunitat de resoldre els dubtes particulars que puguis tenir.

 

No ho dubtis i inscriu-te en el formulari que trobaràs a continuació!