Graus

L'Escola Universitària Salesiana de Sarrià posa a la teva disposició els següents graus en enginyeries industrials. Ens avala l'experiència que els salesians han desenvolupat al llarg de més de 125 anys en la formació professional dins de l'àmbit industrial.

Les nostres titulacions

 

A l'Escola Universitària Salesiana de Sarrià hi trobaràs diversos programes d'estudis vinculats a l'àmbit industrial.


Si accedeixes a la universitat per primera vegada, tens a la teva disposició quatre titulacions de grau d'enginyeria i una doble titulació de grau.


Si ja ets titulat o titulada, et poden interessar els nostres estudis de màster oficial o màster propi.


Si ets estudiant de fora de Catalunya i estàs interessat o interessada en realitzar un programa de mobilitat, clica l'opció Mobilitat del menú.

Graus d'enginyeria

Les titulacions de grau d'enginyeria de l'EUSS estan adaptades a la Ley Orgánica de Universidades (LOU) i a la Llei d'Universitats Catalanes (LLUC) de la Generalitat de Catalunya, i suposen l'adaptació de les antigues titulacions d'Enginyeria Tècnica Industrial a l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES).

Les titulacions de grau s'estructuren en quatre cursos acadèmics de 60 crèdits ECTS cadascun d'ells.

 

Els crèdits ECTS (European Credit Transfer System) són l’estàndard adoptat per totes les universitats de l'Espai Europeu d'Educació Superior i es basen en el còmput del treball personal total de l’estudiant, essent un crèdit ECTS l’equivalent a 25 hores de dedicació de l’estudiant. Així, un curs acadèmic a temps complet correspon aproximadament a 1.500 hores de dedicació anual.

Els 240 crèdits totals es divideixen segons la tipologia de les assignatures de la següent manera:

 

  • 60 crèdits de formació bàsica, comuns a la branca d'Enginyeria i Arquitectura.
  • 60 crèdits específics de la titulació, de caràcter obligatori.
  • 48 crèdits optatius.
  • 12 crèdits del Treball de Fi de Grau.

Les dobles titulacions permeten l'estudiant obtenir de forma simultània dos títols de grau. Amb aquesta finalitat, l'EUSS ha elaborat un itinerari de matrícula de manera que en aproximadament cinc cursos (331 crèdits ECTS) l'estudiant pugui obtenir dos títols de grau d'enginyeria: el Grau d'Enginyeria Mecànica i el Grau d'Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica.

Videos dels graus

Tinc una consulta sobre els graus d'enginyeria

Omple el formulari següent i et respondrem tant aviat com sigui possible.

Sessions informatives per a graus

Sessions informatives

Sessions informatives de graus i visita guiada

Les sessions informatives obertes al públic per als graus d'enginyeria per al curs 2019-20 tindran lloc a les 19.00 hores dels dies:

 

  • Dimecres, 27 de març de 2019
  • Dimecres, 3 d'abril de 2019
  • Dijous, 9 de maig de 2019
  • Dijous, 23 de maig de 2019
  • Dijous, 5 de setembre de 2019

 

El programa d'una sessió informativa inclou una explicació sobre els continguts impartits en les titulacions que ofereix l'escola, com accedir-hi i les seves sortides professionals.

Es podrà fer una visita guiada per les instal·lacions amb especial èmfasi en els diferents laboratoris on es desenvolupen les pràctiques de cada assignatura.