Les nostres titulacions

 

A l'Escola Universitària Salesiana de Sarrià hi trobaràs diversos programes d'estudis vinculats a l'àmbit industrial.


Si accedeixes a la universitat per primera vegada, tens a la teva disposició quatre titulacions de grau en enginyeria i una doble titulació de grau.


Si ja ets titulat o titulada, et poden interessar els nostres estudis de màster oficial o màster propi.


Si ets estudiant de fora de Catalunya i estàs interessat o interessada a realitzar un programa de mobilitat, clica l'opció Mobilitat del menú.

Graus en enginyeria

Les titulacions de grau en enginyeria de l'EUSS estan adaptades a la Ley Orgánica de Universidades (LOU) i a la Llei d'Universitats Catalanes (LLUC) de la Generalitat de Catalunya, i suposen l'adaptació de les antigues titulacions d'Enginyeria Tècnica Industrial a l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES).

Les titulacions de grau s'estructuren en quatre cursos acadèmics de 60 crèdits ECTS cadascun d'ells.

 

Els crèdits ECTS (European Credit Transfer System) són l’estàndard adoptat per totes les universitats de l'Espai Europeu d'Educació Superior i es basen en el còmput del treball personal total de l’estudiant, essent un crèdit ECTS l’equivalent a 25 hores de dedicació de l’estudiant. Així, un curs acadèmic a temps complet correspon aproximadament a 1.500 hores de dedicació anual.

Els 240 crèdits totals es divideixen segons la tipologia de les assignatures de la següent manera:

 

  • 60 crèdits de formació bàsica, comuns a la branca d'Enginyeria i Arquitectura.
  • 60 crèdits específics de la titulació, de caràcter obligatori.
  • 48 crèdits optatius.
  • 12 crèdits del Treball de Fi de Grau.

Les dobles titulacions permeten l'estudiant obtenir de forma simultània dos títols de grau. Amb aquesta finalitat, l'EUSS ha elaborat un itinerari de matrícula de manera que en aproximadament cinc cursos (331 crèdits ECTS) l'estudiant pugui obtenir dos títols de grau en enginyeria: el Grau en Enginyeria Mecànica i el Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica.

Videos dels graus

Tinc una consulta sobre els graus en enginyeria

Omple el formulari següent i et respondrem tant aviat com sigui possible.

Sessions informatives per a graus

Jornada de Portes Obertes

Sessions informatives de graus i visita guiada

Les sessions informatives obertes al públic per als graus en enginyeria per al curs 2020-21 tindran lloc a les 19.00 hores dels dies:

 

  • Dimecres, 25 de març de 2020
  • Dijous, 2 d'abril de 2020
  • Dijous, 7 de maig de 2020
  • Dijous, 21 de maig de 2020
  • Dijous, 3 de setembre de 2020

 

El programa d'una sessió informativa inclou una explicació sobre els continguts impartits en les titulacions que ofereix l'escola, com accedir-hi i les seves sortides professionals.

Es podrà fer una visita guiada per les instal·lacions amb especial èmfasi en els diferents laboratoris on es desenvolupen les pràctiques de cada assignatura.