Missatge d'error

Mobilitat

Tant si ets estudiant de l'EUSS com si vols venir a fer una estada amb nosaltres, aquesta és la teva secció. Trobaràs la informació dels convenis que té l'escola amb altres institucions d'arreu del món per fer intercanvi d'estudiants, professors o personal d'administració i serveis.

Share

Mobilitat OUT

Un món d'oportunitats per a tu!

 

L'EUSS participa en nombrosos programes de mobilitat internacional per a estudiants, Personal Docent i Investigador (PDI) i Personal d'Administració i Serveis (PAS). Pots escollir entre un ampli ventall de possibilitats, en funció del país i del tipus d'estada que vulguis realitzar.

 

L'EUSS, com a centre adscrit a la UAB, té accés a la majoria dels programes d'intercanvi internacional oferts per aquesta universitat. A més a més, l'EUSS compta amb diversos acords internacionals propis. Els programes estan agrupats segons el tipus de personal al que s'adreça:

 

Per a l'estudiantat:

  • Cursar assignatures acadèmiques
  • Realitzar el Treball de Fi d’Estudis
  • Realitzar pràctiques professionals

Personal Docent i Investigador (PDI):

  • Realitzar tasques docents en d’altres universitats
  • Realitzar tasques de coordinació
  • Realitzar estades de recerca
  • Assistir a cursos de formació - congressos

Personal d'Administració i Serveis (PAS)

  • Realitzar cursos de formació

 

Més informació:

Dr. Carlos Luque / Dr. Jordi Cruz
Relacions Internacionals
relacions.internacionals@euss.cat

Mobilitat IN

 

L'EUSS participa en diversos programes de mobilitat i intercanvi de tot el món, especialment a Europa, Amèrica i Àsia.

 

  • Com a centre adscrit a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), l'EUSS participa en la majoria dels programes d'intercanvi oferts per la UAB. Més informació.
  • D'altra banda, l'EUSS ha signat diferents acords bilaterals amb institucions de tot el món. Tenim una sèrie de programes d'intercanvi propis.

Per què venir a estudiar a Barcelona?

Durant la teva estada a l'EUSS podràs gaudir d'una ciutat que t'enamorarà. Aprofita tot el que Barcelona t'ofereix: zones urbanes, patrimoni cultural i arquitectònic, espais naturals, oci, centres d'estudi, museus, llocs on anar de compres o practicar esport i molt més. Descobreix els 10 punts imprescindibles de Barcelona:

 

1. Sagrada Família

Dissenyada per l'arquitecte català Antoni Gaudí, la Sagrada Família és una bonica basílica al centre de Barcelona i un dels punts de referència més visitats.

 

2. Park Güell

Va ser construït entre 1900 i 1914 pel famós arquitecte català Antoni Gaudí. Descobriu les hores d'obertura, els preus i què veure.

 

3. Museu Nacional d’Art de Catalunya

Situat prop del Castell de Montjuïc, el Museu Nacional d'Art de Catalunya és un dels principals museus de Barcelona.

 

4. Spotify Camp Nou

L'Estadi del FC Barcelona i el seu museu s'han convertit en una de les atraccions més visitades d'Espanya. Coneix el preu de les entrades i més.

 

5. Museu Picasso

El Museu Picasso de Barcelona compta amb 3.500 obres d'art de Pablo Picasso. És la col·lecció més gran del món d'obres d'art cubistes.

 

6. Casa Batlló

Encarregada per Josep Batlló i dissenyada per Gaudí, va ser construïda entre 1904 i 1906 i és una visita obligada a Barcelona.

 

7. La Pedrera

La Casa Milà, coneguda com la Pedrera pel seu pedregós aspecte, és un edifici modernista sorprenent dissenyat per Gaudí entre 1906 i 1912.

 

8. La Rambla

La Rambla és un dels carrers del centre de Barcelona més famosos. Està plena de terrasses i diversos espectacles artístics, mims i parades de flors.

 

9. Palau de la Música Catalana

El Palau de la Música Catalana és una de les sales de concerts més importants del món i un dels millors exemples del modernisme català.

 

10. Mercat de la Boqueria

Conegut oficialment com a Mercat de Sant Josep, és un dels racons més visitats de Barcelona. Descobriu per què.

 

Coneix Catalunya

Barcelona és la capital de Catalunya, un territori ple de paisatges, pobles i ciutats que et faran somiar. A pocs quilòmetres de la ciutat podràs trobar paratges increïbles on passar el dia i viure la cultura extraordinària del territori català. Durant l'estiu, les festes d'aquests pobles i racons de Catalunya et permetran gaudir de tradicions tan úniques com els castellers, els gegants o els correfocs. El Monestir de Montserrat, la ciutat de Girona o les platges de la Costa Brava són alguns d'aquests llocs més emblemàtics. Te'n deixem algunes imatges:

Catalunya en imatges