Com arribar a Barcelona

Com correspon a una important ciutat internacional, Barcelona compta amb una extensa xarxa de transports que l'enllaça amb Europa i la resta del món.

Share

Xarxes socials

Com arribar a Barcelona

Com correspon a una important ciutat internacional, Barcelona compta amb una extensa xarxa de transports que l'enllaça amb Europa i la resta del món.

 

Per aire

Barcelona compta amb l'Aeroport de Barcelona-El Prat, un aeroport internacional a només 12 km del centre de la ciutat, amb vols internacionals fins a o des d'Europa, Amèrica i la resta del món.

També compta amb els aeroports de Girona, de Reus i de Lleida-Alguaire, cadascun dels quals disposa de línies d'autobús que els connecten amb el centre de Barcelona.

 

L’aeroport de Barcelona-El Prat està connectat amb la ciutat mitjançant:

  • Aerobús (A1 i A2)
  • Tren de rodalies (RENFE)
  • Autobús (TMB)
  • Autobús nocturn (NITBUS)
  • Metro (Línia 9)

Més informació:

Aeroport de Barcelona

http://www.aena.es/ca/aeroport-barcelona/index.html

 

En tren

 

Existeixen nombrosos trajectes de tren des d'Espanya i la resta d'Europa (via França, Itàlia o Suïssa) fins a Barcelona, que compta amb dues estacions principals: Estació de Sants i Estació de França.

Més informació:
RENFE – Red Nacional de Ferrocarriles
Tel.: 902 240 2002 / 902 243 402
http://www.renfe.es

En autocar/autobús


L'Estació Barcelona Nord és l’estació d'autobusos de Barcelona amb més connexions nacionals i internacionals, però també surten autobusos des de l'Estació de Barcelona Sants i des d'altres punts de la ciutat.


Més informació:
Estació d’Autobusos Barcelona Nord
Tel.: 902 260 606
http://www.barcelonanord.com

En cotxe


Barcelona disposa també d'excel·lents enllaços per carretera. L'autopista AP-7/E-15 enllaça amb França i el nord d'Europa (via Perpinyà) pel nord, mentre que per l'est i el sud enllaça amb la resta d'Espanya, via València i Saragossa.

L'autopista C-16/E-9 també enllaça amb França per l'oest (via Toulouse). La C-16 arriba fins al centre de Barcelona.

Transport públic

Barcelona és una ciutat d'autobusos. Recomanem el seu ús, juntament amb el Metro i el tramvia per moure's per Barcelona.

El centre de la ciutat està connectat amb les poblacions que l'envolten mitjançant la xarxa de Ferrocarrils de la Generalitat i els trens de rodalies de Renfe.

Més informació sobre transport públic a: http://www.tmb.cat/ca/vull-anar