Share

Grau en Enginyeria d'Automoció (GAU)

Aquest grau et formarà com a professional de l'enginyeria que contribuirà a millorar la competitivitat de les empreses del sector de l'automoció amb una visió integral i holística. Tindràs la capacitat per operar en tota la cadena de valor, especialment en els àmbits de disseny, desenvolupament, fabricació i logística de distribució, i seràs capaç de col·laborar tant en un gran fabricant de l'automòbil com en la indústria auxiliar associada, de tal forma que contribuiràs a assolir amb èxit els principals reptes de futur d'aquesta indústria: la digitalització o també anomenada Indústria 4.0, vehicles amb fonts d'energia alternatives, el vehicle connectat i el vehicle autònom.

 

A l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià t’acompanyarem en el camí per esdevenir enginyer o enginyera amb el nostre estil Engineering by doing, que es fonamenta en l’aprenentatge basat en competències i que s’aplica donant un pes destacat a les activitats actives, sobretot al desenvolupament de projectes integrats en equip i a la realització de pràctiques a l’empresa que t'aportaran un aprenentatge significatiu.

 

Sortides professionals:

 

  • Desenvolupar i dirigir projectes de disseny i integració de sistemes en fabricants del sector de l'automoció i vehicles en general, indústria auxiliar de components, i competicions de vehicles.

  • Desenvolupar i dirigir projectes de fabricació, logística, test, control de qualitat i manteniment en fabricants del sector de l'automoció i vehicles en general, i indústria auxiliar de components.

  • Dirigir la producció, control de qualitat i logística d'una planta de producció de vehicles i components.

  • Desenvolupar consultoria i assessoria en projectes d'enginyeria d'automoció.

Vídeos GAU

Pla d'estudis del GAU

  • Nom: Grau en Enginyeria d'Automoció.
  • Títol: Graduat o Graduada en Enginyeria d'Automoció.
  • Duració mínima: 4 anys / 240 ECTS.
  • Mencions: Segons les optatives que escullis a quart curs, podràs obtenir les mencions de Disseny de vehicles, Fabricació de vehicles o Vehicles esportius.
  • En el document Quadre sinòptic de la titulació GAU pots consultar, de forma gràfica, les dependències entre assignatures i els prerequisits recomanables.

Altres dades de la titulació GAU

Tinc una consulta sobre els graus en enginyeria

Omple el formulari següent i et respondrem tant aviat com sigui possible.

Sessions informatives de graus

Si estàs pensant a cursar una enginyeria, vine a informar-te a les nostres sessions informatives!

 

Dimecres 21 de febrer de 2024

 19h

Presencial i telemàtica

Dimecres 20 de març de 2024

 19h 

Presencial i telemàtica

Dimecres 17 d'abril de 2024

 19h

Presencial i telemàtica

Dijous 2 de maig de 2024

 19h

Presencial i telemàtica

Dijous 16 de maig de 2024

 19h

Presencial i telemàtica

Dimecres 29 de maig de 2024

 19h

Presencial i telemàtica

Dijous 5 de setembre de 2024 

 19h

Presencial 

 

Per a les sessions telemàtiques teniu més informació aquí.

 

El programa d'una sessió informativa inclou una explicació sobre els continguts impartits en les titulacions que ofereix l'escola i les seves sortides professionals.

 

També es facilita informació sobre l'accés a la universitat des de les diferents vies possibles, la preinscripció universitària, beques, preus i matrícula.

Per acabar, tu i la teva família podreu fer una breu visita guiada per les instal·lacions de l'escola, posant especial èmfasi en els diferents laboratoris on es desenvolupen les pràctiques de cada assignatura.

 

Inscriu-te en el formulari que trobaràs a continuació!

Jornades de portes obertes

 

Fes realitat el teu somni de ser enginyer o enginyera!

 

Et convidem a conèixer de primera mà la nostra escola en les Jornades de Portes Obertes que celebrarem en les dates següents:

 

Diumenge 7 d'abril de 2024  D'11 a 14 h
Dimarts 18 de juny de 2024 De 18 a 21 h

 

On som?

 

En aquestes jornades tu i la teva família podreu visitar totes les instal·lacions de l’escola, fent especial èmfasi en els diferents laboratoris on es realitzen les pràctiques de les assignatures. A més, podreu conversar amb estudiants que us explicaran la seva experiència a l’EUSS.

 

També es realitzarà una sessió informativa sobre la nostra oferta de titulacions de grau i el seu contingut, a més d’altres temes que et seran d’especial interès: accés a la universitat, preinscripció universitària, beques, preus, matrícula, reconeixement de crèdits, etc.

 

Finalment, en el torn obert de paraules tindràs l’oportunitat de resoldre els dubtes particulars que puguis tenir.

 

No ho dubtis i inscriu-te en el formulari que trobaràs a continuació!