Share

Grau en Enginyeria en Energies Renovables i Eficiència Energètica (GEREE)

Energies renovables. Panells solars

Com a Graduat o Graduada en Enginyeria en Energies Renovables i Eficiència Energètica coneixeràs les fonts d'energies renovables actuals, com són la hidràulica, eòlica, fotovoltaica, geotèrmica, solar tèrmica, solar termoelèctrica (Concentrated Solar Power, CSP) i biomassa. Tindràs una orientació cap a la cerca de noves fonts d'energia i la tecnologia que aquestes impliquen i podràs dissenyar, implantar i mantenir processos energètics en la generació d'electricitat i la connexió a la xarxa, el transport i l'emmagatzematge de l'energia elèctrica aportant solucions per optimitzar tot procés amb mesures d'estalvi i ús eficient de l'energia.

 

També et formaràs en els camps capdavanters de les micro xarxes elèctriques intel·ligents, Internet of Things, vehicle elèctric, microenergies i harvesting.

 

A l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià t’acompanyarem en el camí d’esdevenir enginyer o enginyera amb el nostre estil Engineering by doing, un estil que es fonamenta en l’aprenentatge basat en competències i que s’aplica donant un pes destacat a les activitats actives amb la realització de projectes integrats en equip així com pràctiques a l’empresa que t'aportaran un aprenentatge significatiu.

 

Tindràs habilitació per a signar projectes d’indústria com a Tècnic Titulat Competent a través del col·legi professional Enginyers BCN.

 

Vídeos del GEREE (GEL)

Alumni Experiences GEREE (GEL)

Pla d'estudis del GEREE

  • Denominació: Grau en Enginyeria en Energies Renovables i Eficiència Energètica.
  • Títol: Graduat o Graduada en Enginyeria en Energies Renovables i Eficiència Energètica.
  • Duració mínima: 4 anys / 240 ECTS.
  • Mencions: Segons les optatives que escullis a quart curs, podràs obtenir les mencions de Generació  i consum eficient d'energia o d'Energia elèctrica.
  • Al document Quadre sinòptic de la titulació GEREE pots consultar, de forma gràfica, les dependències entre assignatures i els prerequisits recomanables.

 

Altres dades de la titulació GEREE

Tinc una consulta sobre els graus en enginyeria

Omple el formulari següent i et respondrem tant aviat com sigui possible.

Sessions informatives de graus

Si estàs pensant a cursar una enginyeria, vine a informar-te a les nostres sessions informatives!

 

Dimecres 21 de febrer de 2024

 19h

Presencial i telemàtica

Dimecres 20 de març de 2024

 19h 

Presencial i telemàtica

Dimecres 17 d'abril de 2024

 19h

Presencial i telemàtica

Dijous 2 de maig de 2024

 19h

Presencial i telemàtica

Dijous 16 de maig de 2024

 19h

Presencial i telemàtica

Dimecres 29 de maig de 2024

 19h

Presencial i telemàtica

Dijous 5 de setembre de 2024 

 19h

Presencial 

 

Per a les sessions telemàtiques teniu més informació aquí.

 

El programa d'una sessió informativa inclou una explicació sobre els continguts impartits en les titulacions que ofereix l'escola i les seves sortides professionals.

 

També es facilita informació sobre l'accés a la universitat des de les diferents vies possibles, la preinscripció universitària, beques, preus i matrícula.

Per acabar, tu i la teva família podreu fer una breu visita guiada per les instal·lacions de l'escola, posant especial èmfasi en els diferents laboratoris on es desenvolupen les pràctiques de cada assignatura.

 

Inscriu-te en el formulari que trobaràs a continuació!

Jornades de portes obertes

 

Fes realitat el teu somni de ser enginyer o enginyera!

 

Et convidem a conèixer de primera mà la nostra escola en les Jornades de Portes Obertes que celebrarem en les dates següents:

 

Diumenge 7 d'abril de 2024  D'11 a 14 h
Dimarts 18 de juny de 2024 De 18 a 21 h

 

On som?

 

En aquestes jornades tu i la teva família podreu visitar totes les instal·lacions de l’escola, fent especial èmfasi en els diferents laboratoris on es realitzen les pràctiques de les assignatures. A més, podreu conversar amb estudiants que us explicaran la seva experiència a l’EUSS.

 

També es realitzarà una sessió informativa sobre la nostra oferta de titulacions de grau i el seu contingut, a més d’altres temes que et seran d’especial interès: accés a la universitat, preinscripció universitària, beques, preus, matrícula, reconeixement de crèdits, etc.

 

Finalment, en el torn obert de paraules tindràs l’oportunitat de resoldre els dubtes particulars que puguis tenir.

 

No ho dubtis i inscriu-te en el formulari que trobaràs a continuació!