Share

Grau en Enginyeria en Energies Renovables i Eficiència Energètica (GEREE)

Grau Enginyeria Energies Renovables i Eficiència Energètica

Com a Graduat o Graduada en Enginyeria en Energies Renovables i Eficiència Energètica coneixeràs les fonts d'energies renovables actuals, com són la hidràulica, eòlica, fotovoltaica, geotèrmica, solar tèrmica, solar termoelèctrica (Concentrated Solar Power, CSP) i biomassa. Tindràs una orientació cap a la cerca de noves fonts d'energia i la tecnologia que aquestes impliquen i podràs dissenyar, implantar i mantenir processos energètics en la generació d'electricitat i la connexió a la xarxa, el transport i l'emmagatzematge de l'energia elèctrica aportant solucions per optimitzar tot procés amb mesures d'estalvi i ús eficient de l'energia.

 

També et formaràs en els camps capdavanters de les micro xarxes elèctriques intel·ligents, Internet of Things, vehicle elèctric, microenergies i harvesting.

 

A l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià t’acompanyarem en el camí d’esdevenir enginyer o enginyera amb el nostre estil Engineering by doing, un estil que es fonamenta en l’aprenentatge basat en competències i que s’aplica donant un pes destacat a les activitats actives amb la realització de projectes integrats en equip així com pràctiques a l’empresa que t'aportaran un aprenentatge significatiu.

Videos del GEREE

Pla d'estudis del GEREE

  • Denominació: Grau en Enginyeria en Energies Renovables i Eficiència Energètica.
  • Títol: Graduat o Graduada en Enginyeria en Energies Renovables i Eficiència Energètica.
  • Duració mínima: 4 anys / 240 ECTS.
  • Mencions: Segons les optatives que escullis a quart curs, podràs obtenir les mencions de Generació  i consum eficient d'energia o d'Energia elèctrica.
  • Al document Quadre sinòptic de la titulació GEREE pots consultar, de forma gràfica, les dependències entre assignatures i els prerequisits recomanables.

 

Altres dades de la titulació GEREE

Tinc una consulta sobre els graus en enginyeria

Omple el formulari següent i et respondrem tant aviat com sigui possible.

Sessions informatives per a graus

Jornada de Portes Obertes

Sessions informatives de graus i visita guiada

Les sessions informatives obertes al públic per als graus en enginyeria per al curs 2020-21 tindran lloc a les 19.00 hores dels dies:

 

  • Dimecres, 25 de març de 2020
  • Dijous, 2 d'abril de 2020
  • Dijous, 7 de maig de 2020
  • Dijous, 21 de maig de 2020
  • Dijous, 3 de setembre de 2020

 

El programa d'una sessió informativa inclou una explicació sobre els continguts impartits en les titulacions que ofereix l'escola, com accedir-hi i les seves sortides professionals.

Es podrà fer una visita guiada per les instal·lacions amb especial èmfasi en els diferents laboratoris on es desenvolupen les pràctiques de cada assignatura.