Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica + Enginyeria Mecànica

La combinació de les especialitats de mecànica i electrònica industrial i automàtica dóna com a resultat un perfil molt buscat actualment en moltes indústries.

La mecatrònica, com es coneix aquesta disciplina, vol dotar d'intel·ligència als productes i materials. Tots els productes "smart" requereixen materials, components, etc., que incorporin sensors, actuadors, comunicacions que facin possible dotar-los d'intel·ligència dins de sistemes més complexos.

Share

Doble titulació Eng. Electrònica Ind. i Automàtica i Eng. Mecànica (GEIME)

 

El Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica proporciona la formació necessària per a l'aplicació de dispositius electrònics i microelectrònics en l'automatització de processos productius.

 

El Grau en Enginyeria Mecànica permet als titulats i a les titulades inserir-se en sectors de gran importància de l'enginyeria industrial, com ara la construcció, la maquinària, la metal·lúrgia i l'automoció.

 

Els enginyers i les enginyeres amb aquestes dues titulacions poden assumir el disseny, el muntatge, la fabricació, la producció, la posada en marxa i la planificació de sistemes, projectes, control de qualitat i comercialització de productes, processos i maquinària en sectors que integrin mecànica, electrònica, informàtica i automàtica.

 

Per veure la informació completa sobre les dues titulacions consulta l'apartat corresponent a cadascuna d'elles.

Videos del Doble Grau

Alumni Experiences GEIME

Pla d'estudis de la doble titulació GEIME

  • Denominació: Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica + Grau en Enginyeria Mecànica.
  • Títols: Graduat o Graduada en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica i Graduat o Graduada en Enginyeria Mecànica.
  • Durada mínima: 5-5,5 anys / 331 ECTS.
  • Mencions: Segons les optatives que escullis a quart curs, podràs obtenir les mencions de Processos Industrials o de Disseny Integral per a la titulació de Mecànica, i les mencions d'Informàtica Industrial o de Control de Sistemes per a la d'Electrònica Industrial i Automàtica.
  • En el document Quadre sinòptic de la titulació GEIME pots consultar, de forma gràfica, les dependències entre assignatures i els prerequisits recomanables.

Altres dades de la titulació GEIME

Tinc una consulta sobre els graus en enginyeria

Omple el formulari següent i et respondrem tant aviat com sigui possible.

Sessions informatives de graus

Si estàs pensant a cursar una enginyeria, vine a informar-te a les nostres sessions informatives!

 

Dimecres 21 de febrer de 2024

 19h

Presencial i telemàtica

Dimecres 20 de març de 2024

 19h 

Presencial i telemàtica

Dimecres 17 d'abril de 2024

 19h

Presencial i telemàtica

Dijous 2 de maig de 2024

 19h

Presencial i telemàtica

Dijous 16 de maig de 2024

 19h

Presencial i telemàtica

Dimecres 29 de maig de 2024

 19h

Presencial i telemàtica

Dijous 5 de setembre de 2024 

 19h

Presencial 

 

Per a les sessions telemàtiques teniu més informació aquí.

 

El programa d'una sessió informativa inclou una explicació sobre els continguts impartits en les titulacions que ofereix l'escola i les seves sortides professionals.

 

També es facilita informació sobre l'accés a la universitat des de les diferents vies possibles, la preinscripció universitària, beques, preus i matrícula.

Per acabar, tu i la teva família podreu fer una breu visita guiada per les instal·lacions de l'escola, posant especial èmfasi en els diferents laboratoris on es desenvolupen les pràctiques de cada assignatura.

 

Inscriu-te en el formulari que trobaràs a continuació!

Jornades de portes obertes

 

Fes realitat el teu somni de ser enginyer o enginyera!

 

Et convidem a conèixer de primera mà la nostra escola en les Jornades de Portes Obertes que celebrarem en les dates següents:

 

Diumenge 7 d'abril de 2024  D'11 a 14 h
Dimarts 18 de juny de 2024 De 18 a 21 h

 

On som?

 

En aquestes jornades tu i la teva família podreu visitar totes les instal·lacions de l’escola, fent especial èmfasi en els diferents laboratoris on es realitzen les pràctiques de les assignatures. A més, podreu conversar amb estudiants que us explicaran la seva experiència a l’EUSS.

 

També es realitzarà una sessió informativa sobre la nostra oferta de titulacions de grau i el seu contingut, a més d’altres temes que et seran d’especial interès: accés a la universitat, preinscripció universitària, beques, preus, matrícula, reconeixement de crèdits, etc.

 

Finalment, en el torn obert de paraules tindràs l’oportunitat de resoldre els dubtes particulars que puguis tenir.

 

No ho dubtis i inscriu-te en el formulari que trobaràs a continuació!