Vine a conèixer-nos!

T'oferim la possibilitat de venir a casa nostra a visitar les instal·lacions i t'informarem de les nostres titulacions. Si no et va bé venir a cap sessió informativa, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres i et rebrem encantats.

 

Share

Sessions informatives per a graus

Sessions informatives

Sessions informatives de graus i visita guiada

Les sessions informatives obertes al públic per als graus d'enginyeria per al curs 2017-18 tindran lloc a les 19.00 hores dels dies:

 

  • Dijous, 6 d'abril de 2017
  • Dimecres, 26 d'abril de 2017
  • Dijous, 11 de maig de 2017
  • Dijous, 25 de maig de 2017

Les sessions informatives per al Màster Universitari en Direcció i Organització Industrial per al curs 2017-18 seran el 24 de maig de 2017 i el 29 de juny de 2017 a les 19.00 hores.

El programa d'una sessió informativa inclou una explicació sobre els continguts impartits en les titulacions que ofereix l'escola, com accedir-hi i les seves sortides professionals.

Es podrà fer una visita guiada per les instal·lacions amb especial èmfasi en els diferents laboratoris on es desenvolupen les pràctiques de cada assignatura.

Sessions informatives per a màsters

Sessions informatives de màsters

Les sessions informatives obertes al públic per als màsters per al curs 2017-18 tindran lloc a les 19.00 hores dels dies:

 

  • Dimecres, 24 de maig de 2017
  • Dijous, 29 de juny de 2017


El programa d'una sessió informativa inclou una explicació sobre els continguts impartits en les titulacions que ofereix l'escola, com accedir-hi i les seves sortides professionals.
 

Jornades de portes obertes

Jornades de Portes Obertes

 

Durant el curs 2016-2017 tindrà lloc una jornada de portes obertes. Serà el diumenge 21 de febrer d'11 a 14 h. i inclourà, entre altres activitats, una visita guiada per les instal·lacions posant especial èmfasi en els diferents laboratoris on es realitzen les pràctiques de cada assignatura, i una sessió informativa sobre les titulacions de grau, les seves sortides professionals i com accedir-hi.

Es podrà accedir a totes les instal·lacions de l’Escola acompanyats d'una persona que us donarà a conèixer de cada aula, laboratori o servei les activitats que s’hi realitzen durant el curs acadèmic. També hi haurà una Exposició Tècnica on s'oferiran sessions demostratives de Treballs fi de Grau, resultats d’investigacions realitzades pels grups de recerca, etc.