Share

Gestió Acadèmica On-Line

La Gestió Acadèmica On-Line et permet realitzar consultes del teu expedient, notes, horaris, etc. còmodament des d'allà on et trobis sempre que tinguis accés a Internet. Els expedients de Grau i de màster s'han de consultar amb la nova GAC SIGMA VEGA.

Des del curs 2014-15 l'EUSS està en un procés gradual de canvi d'aplicatiu de Gestió Acadèmica des de l'anomenat GACZEUSS cap a SIGMA VEGA, aplicatiu que també utilitzen la UAB i d'altres universitats.

Això provoca que tingueu accesibles, temporalment, dos Gestions Acadèmiques On-Line:

  • GACOnLine: Aplicació que anirà perdent pes fins que desaparegui.
  • GAC SIGMA VEGA: Aplicació que anirà agafant el relleu i que inclourà consultes de l'expedient, horaris, automatrícula per internet, autoservei de certificats i altres tràmits, etc. Tambè anirà acompanyada d'apps per Android i iPad, que permetin la consulta de l'expedient i d'altres serveis.

Accés a la Gestió Acadèmica On-Line (GACOnLine)

Heu d'accedir amb  la identificació digital de la xarxa (NIU) i la contrasenya de xarxa.

Accés a la nova Gestió Acadèmica GAC SIGMA VEGA

Heu d'accedir amb  la identificació digital de la xarxa (NIU) i la contrasenya de xarxa.


App Academic Mobile EUSS

Des del mes de març de 2015 teniu disponible una app per a smartphones i tabletes, tant per a Android, com per a iOS.

Amb aquesta app podeu accedir al material de les assignatures d'EUSSTERNET, consultar les notes de les activitats que feu a través d'EUSSTERNET (si el/la professor/a de l'assignatura qualifica les activitats a través d'EUSSTERNET), i rebreu notificacions de les noves notes publicades. També podeu consultar les qualificacions finals (expedient) en el moment que el professorat introdueix les notes a les actes finals.

 

Heu d'accedir amb la identificació digital de la xarxa (NIU) i la contrasenya de xarxa.