Share

Targeta universitària / Carnet de l'estudiant

La targeta universitària o carnet de l'estudiant t'identifica com a estudiant de la Universitat Autònoma de Barcelona i et permet gaudir dels serveis que aquesta posa al teu abast. També et permet identificar-te com a estudiant a congressos, museus, etc., i obtenir descomptes.

 

Aquesta targeta universitària la proporciona el Banco de Santander, gràcies a l'acord entre la UAB i aquesta entitat bancària. La targeta universitària NO és una targeta financera NI està vinculada a cap compte bancari.

 

Com obtenir-la?

 

Si ets un o una estudiant de nou accés a la UAB i a l'EUSS hauràs de demanar tu mateix la targeta universitària i activar-la en el moment que la rebis, per tal de tenir-la plenament operativa. Llegeix més endavant el procediment de sol·licitud i el d'activació.

 

Si ets un o una estudiant que va ingressar a la UAB o l'EUSS abans del curs 2017-2018, segurament tindràs la targeta universitària que proporcionava Catalunya Caixa (actualment BBVA) i que també era targeta financera si la vas vincular a un compte. Aquesta targeta continua sent plenament operativa, com a identificació universitària i com a targeta financera fins a la seva caducitat. En aquell moment, hauràs de sol·licitar la nova targeta universitària i activar-la. O bé pots fer-ho en qualsevol moment abans de la caducitat. La renovació com a targeta financera dependrà del BBVA i no serà amb la imatge de la UAB. Llegeix més endavant el procediment de sol·licitud i el d'activació.

 

He perdut o m'han robat la targeta universitària.

 

Pots demanar una nova targeta universitària fent una nova sol·licitud. Quan la rebis hauràs d'activar-la.

 

Quan la tindré?

 

Si fas la sol·licitud pel formulari i lliures la foto adequada, en un termini màxim de tres setmanes hauries de rebre-la al teu domicili particular. Llavors la podràs activar a través del formulari.

 

Si la necessites urgentment, pots anar personalment a l'oficina de Banco Santander ubicada a la Plaça Cívica de la UAB, i te la faran i activaran al moment. A més a més, si és necessari, també et podran fer la fotografia.

Sol·licitud i activació de la targeta universitària

Aquest procediment permet sol·licitar la targeta universitària de la UAB, tant el primer cop, com si l'has perdut o te l'han robat.

 

Necessitaràs tenir la paraula de pas del teu usuari (NIU) de la UAB (el NIU de l'EUSS i de la UAB coincideixen però no la paraula de pas). Si no la tens o no la coneixes, has de demanar-la en primer lloc.

 

També cal que verifiquis la teva adreça de residència que té la UAB, ja que el carnet s'enviarà a aquesta adreça.

 

Obtenir la paraula de pas de la UAB

 1. Ves a la Gestió de paraules de pas de la UAB (opció "Gestió paraules de pas" del SIA de la UAB).

 2. Utilitza l'opció "Obtenir la contrasenya".

 3. Introdueix el NIU i a continuació l'àlies del teu correu de l'EUSS (que és de la forma nom.cognom1.cognom2@campus.euss.org) i segueix les instruccions.

 

Verifica l'adreça i les teves dades personals a la base de dades de la UAB

 1. Ves a l'opció "Manteniment dades personals" del SIA de la UAB.

 2. Identifica't amb el NIU i la paraula de pas que tens a la UAB.

 3. Modifica les dades personals que calgui (Això no canvia les dades que l'EUSS tingui de tu, si cal hauràs de passar per Gestió Acadèmica de l'EUSS per canviar-les també).

 

Sol·licitud de la targeta universitària

 1. Ves al formulari de sol·licitud (opció "Sol·licitud de la targeta universitària" del  SIA de la UAB).

 2. Identifica't i segueix les instruccions. Hauràs de proporcionar la fotografia de tipus carnet digitalitzada si no t'agrada la que hi ha o no n'hi ha.

 3. Finalment, t'indica a quina adreça postal te l'enviaran.

 4. Recorda que el termini per rebre-la és de 3 setmanes.

 

Activació de la targeta

 1. Quan rebis la targeta, hauràs d'activar-la entrant en el formulari d'activació (opció "Activació de la targeta universitària" del SIA de la UAB).

 2. Segueix les instruccions.

 

Si tens cap problema en qualsevol pas del procediment, pots posar-te en contacte amb el Centre d'Assistència i Suport de la UAB, CAS, per telèfon (935 812 100) o bé per correu electrònic a cas@uab.cat, indicant que ets estudiant d'un centre adscrit.