Procés de matrícula per a estudiants de l'EUSS 2020-2021

Procediment de matrícula per a estudiants que ja heu estat matriculats o matriculades a l'EUSS. Si ets estudiant de nou accés o et matricules d'una nova titulació que no has cursat fins ara, hauràs de matricular-te de forma presencial a la Gestió Acadèmica en els terminis establerts (consulta el procediment de matrícula per a estudiants de nou accés).

Share

Xarxes socials

Matrícula d'estudiants de l'EUSS

A qui afecta?

 

A totes les persones que tenen expedients oberts en titulacions de grau.

 

Tanmateix, depenent de la situació en què et trobis, pot ser que hagis de fer algun tràmit de més o diferent de la resta. Per això, consulta en el quadre següent si et trobes en alguna d'aquestes situacions per saber quin procediment has de seguir.

 

Si et trobes en alguna d'aquestes situacions Què has de fer?
Vull canviar de titulació Has de fer una tutoria de matrícula amb la Secretària Acadèmica (Marta Mata) al juny per veure si és millor que accedeixis als nous estudis a través de la Preinscripció Universitària o pel procediment de canvi d'estudis espanyols.
Vull iniciar una simultaneïtat amb una altra titulació de l'EUSS Has de fer una tutoria de matrícula amb la Secretària Acadèmica (Marta Mata) al juny per veure si és millor que accedeixis als nous estudis a través de la Preinscripció Universitària o pel procediment de canvi d'estudis espanyols. Pel que fa a la titulació que ja tens en marxa, t'hauràs de matricular seguint aquest procediment.
Ja estic fent una simultaneïtat d'estudis Et matricularàs d'ambdues titulacions (o només d'una, segons cada cas) amb la mateixa citació. Recorda que hauràs d'haver fet una tutoria de matrícula amb la Secretària Acadèmica (Marta Mata) a principis de juliol i hauràs d'haver sol·licitat el reconeixement entre titulacions abans de la matrícula.
Vull canviar de pla antic a pla nou Després d'haver fet la tutoria de matrícula amb la persona que et faci de tutor o tutora, hauràs de fer la corresponent sol·licitud a la Gestió Acadèmica a principis de juliol i t'hauràs de matricular presencialment a partir del dia i hora assignats en la citació.
Participaré en un programa de mobilitat el curs 2020-21 T'hauràs de matricular presencialment a la Gestió Acadèmica, a partir del dia i hora assignats en la citació, i portar l'acord d'estudis (Learning agreement) on s'indiquen les assignatures que cursaràs dins del programa de mobilitat.
No em vaig matricular el curs 2019-20 i em vull reincorporar Has de fer una sol·licitud de reincorporació a la Gestió Acadèmica per tal que se t'assigni citació de matrícula i puguis fer automatrícula seguint aquest procediment.

 

Quan i on és la matrícula?

 

Hauràs de formalitzar la matrícula entre el 20 i el 24 de juliol de 2020 a través del procediment d'automatrícula des d'un ordinador amb una bona connexió a Internet, o, si ho prefereixes, des d'un ordinador del laboratori AE13 de l'EUSS. En aquest cas l'horari serà de 10.00 a 17.00 hores de dilluns 20 de juliol a dimecres 22 de juliol de 2020.

No es recomana en cap cas fer la matrícula des d'un smartphone o tauleta.

 

 

Citació. Quan puc matricular-me?

 

A partir del 10 de juliol de 2020 podràs consultar la teva citació amb el dia i hora a partir dels quals podràs fer la matrícula. Aquesta es podrà dur a terme sense cap limitació horària fins al 24 de juliol a les 16.30 hores.

 

Atenció telefònica per a l'automatrícula per Internet

Atenció a l'automatrícula

Període d'atenció

Del 20 al 22 de juliol de 2020

Horari

Dilluns a dimecres de 10.00 a 17.00 h

Telèfon

935 039 120

Període d'automatrícula

Des de la teva citació fins divendres

24/07/2020 a les 16.30 h

 

Tingues en compte que l'horari de suport i atenció telefònica per a incidències d'automatrícula serà de dilluns 20 a dimecres 22 de juliol de 2020 de 10.00 a 17.00 hores. Fora d'aquest horari no podrem donar-te suport.

Telèfon de suport:

935 039 120

 

El suport a l'automatrícula només es farà a través d'aquest número de telèfon i no s'atendran consultes a través del número de capçalera de l'EUSS ni el de la Gestió Acadèmica.

 

 

Com accedeixo a l'aplicació d'automatrícula?

 

Podràs accedir al programa d'automatrícula des de SIGMA Vega.

 

 

Tingues especial compte...

 

Abans de fer l'automatrícula et recomanem:

 • Consulta els horaris del teu grau a la Gestió Acadèmica On-Line i pensa els grups on vols matricular-te. Tingues pensada alguna alternativa de grups, sobretot si et matricules a partir del dia 21. Recorda que hauràs d'assistir obligatòriament al grup matriculat i que el professorat NO admetrà canvis de grup.
 • T'has de matricular com a mínim de (excepte si acabes la titulació amb menys crèdits):
  • Si fas temps parcial: 24 crèdits
  • Si fas temps complet: 42 crèdits.
 • Et pots matricular com a màxim de:
  • Si fas temps parcial: 42 crèdits
  • Si fas temps complet: 78 crèdits.
 • Des de l'automatrícula podràs canviar de temps complet a parcial i al revés, però recorda que aquest canvi podràs fer-lo un màxim de dos cops durant tota la carrera.
 • Si tens dret a descomptes en les taxes públiques (família nombrosa, minusvalideses, etc.) assegura't que tens els documents acreditatius vigents i que els has presentat prèviament a la Gestió Acadèmica de l'Escola. Recorda que, per actualitzar les dades referents a aquests descomptes, caldrà presentar a la Gestió Acadèmica el document original juntament amb una fotocòpia. Si no, no podràs gaudir dels descomptes corresponents.
 • Si fas simultaneïtat d'estudis (i no és la primera matrícula de cap de les dues titulacions) recorda que has de fer les dues matrícules. Pots fer-les seguides. A principis de juliol hauries d'haver sol·licitat els reconeixements entre les assignatures d'ambdues titulacions, ja que aquest tràmit no es fa automàticament. Si no ho fas, no veuràs reflectits els reconeixements d'una titulació a l'altra.
 • La matrícula de les Pràctiques professionals o del Treball de Fi de Grau es pot fer juntament amb la resta d'assignatures o en qualsevol moment del curs fins al 19 de febrer de 2021. Si només et queda el Treball de Fi de Grau, hauràs de matricular-lo obligatòriament al juliol.
 • Si vols canviar el compte de domiciliació bancària, has de fer-nos arribar el mandat de SEPA abans del 15 de juliol per tal que puguem actualitzar les teves dades abans de la matrícula.
 • Un cop acabada l'automatrícula no es podrà modificar, així que grava-la quan n'estiguis segur o segura. Per fer modificacions, hauràs d'esperar al setembre i fer-ho de forma presencial a la Gestió Acadèmica del centre, amb el corresponent cobrament d'una taxa pel tràmit. NO s'admetran canvis de grup.

Fulls de tutoria de matrícula

Descarrega el full de proposta de matrícula corresponent a la teva titulació. Imprimeix-lo, emplena'l amb les teves dades i marca les assignatures que tens aprovades fins al moment, les que has suspès i pensa les que t'agradaria matricular el curs vinent.

 

A l'entrevista amb el tutor o la tutora porta el full amb la proposta.

 

Recorda consultar l'horari de la teva titulació per al curs vinent.

Sinòptics de les titulacions

En aquests documents pots veure els prerequisits recomenats pels departaments de les titulacions per cursar una assignatura.

Hi ha dos graus de prerequisits, els aconsellats i els altament recomenats. Els tutors també es fixen en aquests sinòptics al'hora d'autoritzar una proposta de matrícula.

Revisa'ls per omplir la teva proposta de matrícula per l'any vinent.