Les nostres instal·lacions

L'EUSS es troba situada en un edifici centenari en algunes de les seves parts, totalment reformat l'any 2002 per acollir els estudis d'enginyeria. La nostra senya d'identitat: tenim més laboratoris docents que aules.

Share

Les nostres instal·lacions

Sense cap mena de dubte les nostres instal·lacions són un dels nostres punts forts.

L'edifici en el que ens trobem és centenari en alguna de les seves parts, però la remodelació portada a terme durant el curs 2001-2002 l'ha transformat en un edifici modern dotat amb climatització, xarxes de veu i dades, i amplis espais per ubicar els laboratoris, aules i despatxos tant del personal docent com d'administració i serveis.

Comptem amb 11 laboratoris per a la docència, pel desenvolupament de treballs de fi d'estudis, 7 aules i 2 espais específics per a reunions i cursos per a empreses. A més dels habituals serveis de Publicacions, Biblioteca, sala d'estudis, Servei d'Orientació i Inserció Professional, Gestió Acadèmica, etc.

Els laboratoris, com podreu comprovar visitant-los personalment, estan dotats amb els millors equipaments tècnics necessaris per a les assignatures que s'imparteixen. Les pràctiques es realitzen o bé individualment o bé en grups de dos estudiants.

Les aules disposen dels elements multimèdia necessaris per tal que el professorat pugui impartir docència de la manera que consideri més adient.

Tot això, al voltant d'un pati porticat simbolitzant l'equilibri entre l'humanisme i la tècnica que l'EUSS vol transmetre als seus futurs enginyers i futures enginyeres.

Des d'aquí pots fer una visita virtual a l'EUSS veients els nostres laboratoris.

 

Altres espais de l'EUSS

A més d'un gran nombre de laboratoris, l'EUSS també disposa d'aules i diferents espais per a la docència com la sala de juntes o l'espai de serenor. La primera és una sala de reunions on tenen lloc habitualment els claustres de professors i personal i també s'utilitza per a exposicions de treballs de finals de grau o altres. L'espai de serenor és una aula destinada a les assignatures més humanistes de les titulacions. L'espai està decorat per tal que l'alumnat pugui inspirar-se en grans pensadors i pensadores.

 

A l'EUSS també hi ha altres instal·lacions que faciliten que l'alumnat pugui estudiar, treballar en grup en cas que sigui necessari o gaudir d'una estona lliure amb els companys i companyes. Són espais com la biblioteca, la sala d'estudi, l'espai de treball CT Engenieros o el claustre, amb un bar, un futbolí, una taula de ping-pong i un pàrquing de bicicletes i patinets. 

Les instal·lacions en imatges