Matrícula d'estudiants de l'EUSS per al curs 2024-2025

Procediment de matrícula per a estudiants que ja heu fet alguna matrícula a l'EUSS. Si ets estudiant de nou accés o et matricules d'una nova titulació que no has cursat fins ara, hauràs de matricular-te de la nova titulació seguint el procediment de matrícula per a estudiants de nou accés.

Share

Matrícula d'estudiants de l'EUSS

A qui afecta?

 

A totes les persones que tenen expedients oberts en titulacions de grau.

 

Tanmateix, depenent de la situació en què et trobis, pot ser que hagis de fer algun tràmit de més o diferent de la resta. Per això, consulta en el quadre següent si et trobes en alguna d'aquestes situacions per saber quin procediment has de seguir.

 

Si et trobes en alguna d'aquestes situacions

Què has de fer?

Vull canviar de titulació

Has de fer una tutoria de matrícula amb la Secretària Acadèmica (Marta Mata) al juny per veure si és millor que accedeixis als nous estudis a través de la Preinscripció Universitària o pel procediment de canvi d'estudis espanyols.

Vull iniciar una simultaneïtat amb una altra titulació de l'EUSS

Has de fer una tutoria de matrícula amb la Secretària Acadèmica (Marta Mata) al juny per veure si és millor que accedeixis als nous estudis a través de la Preinscripció Universitària o pel procediment de canvi d'estudis espanyols. Pel que fa a la titulació que ja tens en marxa, t'hauràs de matricular seguint aquest procediment.

Ja estic fent una simultaneïtat d'estudis

Et matricularàs d'ambdues titulacions (o només d'una, segons cada cas) amb la mateixa citació. Recorda que hauràs d'haver fet una tutoria de matrícula amb la Secretària Acadèmica (Marta Mata) a principis de juliol i hauràs d'haver sol·licitat el reconeixement entre titulacions abans de la matrícula.

Vull canviar de pla antic a pla nou

Després d'haver fet la tutoria de matrícula amb la persona que et faci de tutor o tutora, hauràs de fer la corresponent sol·licitud a la Gestió Acadèmica a principis de juliol i podràs fer automatrícula a partir del dia i hora assignats en la citació.

Participaré en un programa de mobilitat el curs 2024-25

T'hauràs de matricular presencialment a la Gestió Acadèmica, a partir del dia i hora assignats en la citació, i portar l'acord d'estudis (Learning agreement) on s'indiquen les assignatures que cursaràs dins del programa de mobilitat.

No em vaig matricular el curs 2023-24 i em vull reincorporar

Has de fer una sol·licitud de reincorporació a la Gestió Acadèmica per tal que se t'assigni citació de matrícula i puguis fer automatrícula seguint aquest procediment.

 

Quan i on és la matrícula?

 

Hauràs de formalitzar la matrícula entre el 18, 19 i el 22 de juliol de 2024 a través del procediment d'automatrícula des d'un ordinador amb una bona connexió a Internet, o, si ho prefereixes, des d'un ordinador del laboratori AE13 de l'EUSS. En aquest cas l'horari serà de 9.00 a 17.30 hores del 18, 19 i de juliol de 2024.

No es recomana en cap cas fer la matrícula des d'un smartphone o tauleta.

 

 

Citació. Quan puc matricular-me?

 

A partir del 5 de juliol de 2024 podràs consultar la teva citació amb el dia i hora a partir dels quals podràs fer la matrícula. Aquesta es podrà dur a terme sense cap limitació horària fins al 22 de juliol a les 23.00 hores.

 

Atenció telefònica per a l'automatrícula per Internet

Atenció a l'automatrícula

Període d'atenció

El 18 ,19 i 22 de juliol de 2024

Horari

De 9.00h a 17.30 h

Telèfon

935 039 120

Període d'automatrícula

Des de la teva citació fins al

22/07/2024 a les 23.00 h,

cap de setmana inclòs.

 

Tingues en compte que l'horari de suport i atenció telefònica per a incidències d'automatrícula serà el 18 i 19 de juliol de 2024 de 9.00 a 17.30 hores. Fora d'aquest horari no podrem donar-te suport.

Telèfon de suport:

935 039 120

 

El suport a l'automatrícula només es farà a través d'aquest número de telèfon i no s'atendran consultes a través del número de capçalera de l'EUSS ni el de la Gestió Acadèmica.

 

 

Com accedeixo a l'aplicació d'automatrícula?

 

Podràs accedir al programa d'automatrícula des de SIGMA Vega.

 

 

Tingues especial compte...

 

Abans de fer l'automatrícula et recomanem:

 • Consulta els horaris del teu grau a la Gestió Acadèmica On-Line i pensa els grups on vols matricular-te. Tingues pensada alguna alternativa de grups. Recorda que hauràs d'assistir obligatòriament al grup matriculat i que el professorat NO admetrà canvis de grup.

 • T'has de matricular com a mínim de (excepte si acabes la titulació amb menys crèdits):

  • Si fas temps parcial: 24 crèdits

  • Si fas temps complet: 43 crèdits.

 • Et pots matricular com a màxim de:

  • Si fas temps parcial: 42 crèdits

  • Si fas temps complet: 78 crèdits.

 • Des de l'automatrícula podràs canviar de temps complet a parcial i al revés, però recorda que aquest canvi podràs fer-lo un màxim de dos cops durant tota la carrera.

 • Si tens dret a descomptes en les taxes públiques (família nombrosa, minusvalideses, etc.) assegura't que tens els documents acreditatius vigents i que els has presentat prèviament a la Gestió Acadèmica de l'Escola. Recorda que, per actualitzar les dades referents a aquests descomptes, caldrà presentar a la Gestió Acadèmica el document original juntament amb una fotocòpia. Si no, no podràs gaudir dels descomptes corresponents.

 • Si fas simultaneïtat d'estudis (i no és la primera matrícula de cap de les dues titulacions) recorda que has de fer les dues matrícules. Pots fer-les seguides. A principis de juliol hauries d'haver sol·licitat els reconeixements entre les assignatures d'ambdues titulacions, ja que aquest tràmit no es fa automàticament. Si no ho fas, no veuràs reflectits els reconeixements d'una titulació a l'altra.

 • La matrícula de les Pràctiques professionals o del Treball de Fi de Grau es pot fer juntament amb la resta d'assignatures o en qualsevol moment del curs fins al 14 de febrer de 2025. Si només et queda el Treball de Fi de Grau, hauràs de matricular-lo obligatòriament al juliol.

 • Si vols canviar el compte de domiciliació bancària, has de fer-nos arribar el mandat de SEPA abans del 14 de juliol de 2024 per tal que puguem actualitzar les teves dades abans de la matrícula.

 • Un cop acabada l'automatrícula no es podrà modificar, així que grava-la quan n'estiguis segur o segura. Per fer modificacions, hauràs d'esperar al setembre i fer-ho de forma presencial a la Gestió Acadèmica del centre, amb el corresponent cobrament d'una taxa pel tràmit. NO s'admetran canvis de grup.

Fulls de tutoria de matrícula

Descarrega el full de proposta de matrícula corresponent a la teva titulació. Imprimeix-lo, emplena'l amb les teves dades i marca les assignatures que tens aprovades fins al moment, les que has suspès i pensa les que t'agradaria matricular el curs vinent.

 

A l'entrevista amb el tutor o la tutora porta el full amb la proposta.

 

Recorda consultar l'horari de la teva titulació per al curs vinent.

Sinòptics de les titulacions (plans en implantació)

En aquests documents pots veure els prerequisits recomanats pels departaments de les titulacions per cursar una assignatura.

Hi ha dos graus de prerequisits, els aconsellables i els altament recomanables. 

 

Revisa'ls per emplenar la teva proposta de matrícula per a l'any vinent.

 

Aquests sinòptics es corresponen als nous plans d'estudis de les titulacions, per tant, hauràs de consultar-los en cas que et trobis en algun dels casos següents:

 

 • Si ets estudiant del Grau en Enginyeria en Energies Renovables i Eficiència Energètica.

 • Si et vas matricular per primer cop com a estudiant de nou accés el curs 2020-2021 a qualsevol de les titulacions de grau.

 • Si has fet o tens pensat fer una adaptació del pla antic al pla nou de les titulacions d'Electrònica Industrial i Automàtica, Mecànica, Organització Industrial o Doble Titulació d'Electrònica + Mecànica. 

Sinòptics de les titulacions (plans en extinció)

En aquests documents pots veure els prerequisits recomanats pels departaments de les titulacions per cursar una assignatura.

Hi ha dos graus de prerequisits, els aconsellables i els altament recomanables. 

 

Revisa'ls per emplenar la teva proposta de matrícula per a l'any vinent.

 

Aquests sinòptics es corresponen als plans d'estudis en extinció de les titulacions d'Electrònica Industrial i Automàtica, Electricitat, Mecànica, Organització Industrial o Doble Titulació d'Electrònica + Mecànica, per tant, has de consultar-los si et vas matricular a alguna d'aquestes titulacions abans del curs 2020-21 i NO has sol·licitat l'adaptació al nou pla.