EUSS MotorSport

L’automoció és una branca de l’enginyeria que l’alumnat de l’EUSS contempla com una de les sortides més atractives per al seu futur laboral. Amb l’objectiu d’encoratjar aquestes persones en la disciplina, neix la Formula Student, una competició universitària internacional que repta més de 800 equips universitaris, formats per futurs enginyers i enginyeres, a dissenyar, fabricar, pilotar i planificar la producció d’un cotxe de carreres de l’estil fórmula per competir contra altres centres d’arreu del món.

 

El 2017, un grup d’alumnes de l'EUSS es van unir a aquest repte, tot aplicant la filosofia de l’Engineering by Doing, i així va ser com va néixer l’equip d’EUSS MotorSport.

 

Share

L'equip

EUSS MotorSport

Per assolir l'objectiu de dissenyar i fabricar un cotxe de carreres va ser necessari formar un equip multidisciplinari que apliqués de forma pràctica tots els coneixements que s’adquireixen durant els estudis en les especialitats de Mecànica, Electrònica, Automoció, Energies Renovables i Eficiència Energètica i Organització Industrial.

La competició

competició EUSS Motorsport

La competició de Formula Student es divideix en 3 categories segons el tipus de vehicles: de combustió, elèctrics i autònoms.

 

L’equip d’EUSS MotorSport competeix en la categoria de vehicles de combustió, on el màxim de puntuació que pot obtenir un equip és de 1.000 punts. Els vehicles i els equips són avaluats en diferents proves i els punts d’aquesta categoria són els següents:

Galeria