Share

Qui són?

FLL, Jr.FLL i FTC són possibles gràcies a més de 1200 voluntaris de tota Espanya, que cada any dediquen el seu temps i energia a fer dels tornejos una experiència única.

Poden ser estudiants, professors universitaris, particulars, pares, familiars i amics dels participants, persones entusiastes i compromeses que aporten el seu talent i capacitats abans, durant i després del torneig.

Per als voluntaris, el torneig és una jornada de diversió i descobriment. Aprenen dels equips de la mateixa manera que els equips aprenen d’ells. Tot això, en un ambient de festa i diversió!

Què fan?

Rols dels voluntaris:
  • Àrbitres (FLL): controlen la competició de robots.
  • Jutges (FLL): valoren la feina dels equips i decideixen els premis.
  • Trànsit i seguretat: controlen els espais, les entrades i sortides a les sales i el trànsit de persones durant el torneig.
  • Floaters: acompanyen els equips durant el torneig per assegurar-se que arriben a temps i que tenen tot el que necessiten.
  • Tècnics: càmeres, tècnics de llum i so, fotògrafs, audiovisual…
  • Materials: s’asseguren que en cada espai hi hagi el material necessari.
  • Speakers: presenten l’esdeveniment i animen el públic i els participants.
  • Animadors: realitzen activitats addicionals durant el dia del torneig, como balls, jocs, música, etc.

Vull ser voluntari. Què faig?

Has de ser major d'edat per ser voluntari directament, en cas contrari, el teu pare, mare o tutor legal s'ha de donar d'alta. Aquesta persona t'haurà  d'inscruire a tu en cada edició de la FLL en què vulguis participar com a voluntari. Quan siguis major d'edat podràs apuntar-te tu directament.

 

Per a ser voluntari és molt fàcil has de seguir aquests passos:

 

1. Apuntar-te a la llista de voluntaris de la FLLBCN EUSS. Necessitem els teus noms i cognoms, adreça electrònica, número de mòbil i data de naixament (recorda que has de ser major d'edat). D'aquest manera cada any t'avisarem per següent torneig que organitzem i podràs apuntar-te a participar. Podràs cancelar la teva inscripció quan vulguis.

 

2. Omplir un formulari (cada any que vulguis participar) on ens indiques quin dia i horari pots venir i en quins llocs de voluntaris t'agradaria col·laborar (recorda que primer has d'haver omplert el primer formulari algun cop, i que si ets menor d'edat ho ha de fer el pare, mare o tutor legal).

 

A continuació tens els enllaços als formularis:

 

Contactes FLL BCN EUSS

FLL Barcelona EUSS

Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS)

 

P. Sant Joan Bosco, 74
08017 Barcelona
(veure en Google Maps)


Adreces de correu

 


Inscripcions