Servei d'orientació i inserció professional

Ofereix a estudiants i alumni assessorament per al desenvolupament de la seva carrera professional i personal mitjançant diferents accions com l’orientació grupal i individualitzada, difusió d’ofertes de treball i de pràctiques, pràctiques acadèmiques externes en empreses i l’Observatori d’Inserció Laboral, que els proporcionen eines, habilitats, estratègies, recursos i coneixements.

Share

Orientació professional

Conjunt d’accions encaminades a què l'estudiant pugui assolir i utilitzar eines, estratègies, habilitats i coneixements per planificar i implementar el seu desenvolupament professional i personal. 

 

Accions concretes:

Ofertes de treball i cooperació educativa

Gestió i difusió d’ofertes tant de treball com de convenis de cooperació educativa

  • Si com a empresa voleu fer difusió de les vacants que teniu, heu de donar-vos d’alta a l’aplicació del SOIP i introduir l’oferta de què disposeu.

  • Si com a estudiant o alumni voleu accedir a les ofertes que es troben en difusió, heu de donar-vos d’alta a l’aplicació del SOIP.

Engineering by Doing

Permet que l'estudiantat experimenti la realitat laboral amb una incursió al món de l'empresa, tot desenvolupant l'orientació als resultats, a la millora contínua i a l’aprenentatge continu, el sentit ètic i el treball en equip, el lideratge, la comunicació en llengua anglesa, i la gestió del temps i planificació, alhora que amplia els coneixements aplicats sobre tecnologies específiques de la seva àrea d'enginyeria.

Contacta amb Universitat-Empresa

Escola Universitària Salesiana de Sarrià
Àrea d'Universitat-Empresa
Pg. St. Joan Bosco, 74
08017 Barcelona

Telèfons:

Directe: +34 615470991
Centraleta: 932805244 Extensió: 2512

E-mail:

universitatempresa@euss.cat