Orientació professional i inserció laboral

L'Escola vetlla per l'orientació professional i la inserció laboral dels seus alumnes,  oferint un ventall d'eines i recursos que els guiarà en la seva trajectòria personal.

Share

Xarxes socials

Orientació professional

Conjunt d’accions encaminades a que l'estudiant pugui assolir i utilitzar eines,  estratègies, habilitats i coneixements per planificar i implementar el seu desenvolupament professional i personal. 

 

Accions concretes:

Activitats d'orientació professional

 

Espai de trobada entre empreses dels sectors industrials i tecnològics i els professionals o futurs professionals, actuals estudiants, que s'interessen per conèixer les seves perspectives en el món laboral.


Les empreses participants presenten el seu projecte i productes, i comenten el perfil de col·laborador qualificat ideal, tenint en compte estudis, habilitats i competències personals, i la possible experiència professional en el camp de treball. Recullen currículums dels i de les alumnes i alumni, i ofereixen la possibilitat de realitzar entrevistes de treball.

 

 

Espai d’apropament entre emprenedors experimentats, serveis i recursos per a emprenedors i l'alumnat de l’EUSS que poden tenir una altra sortida laboral en crear la seva pròpia empresa i, a més, a la seva mida.

 

L'EUSS es compromet a fomentar l'emprenedoria entre el seu alumnat dotant-li de les eines necessàries que els permetin afrontar aquest repte amb les màximes garanties. El Cultura Emprenedora forma part d'aquesta iniciativa juntament amb l'elaboració d'un pla d'empresa a l'assignatura d'Empresa amb l'entorn de Barcelona Activa, i un acord de col·laboració amb Microbank de la Caixa.

 

 

Com elaborar un C.V. i Com afrontar l’entrevista de treball

Aquests seminaris s’imparteixen cada any dins l’assignatura de Pràctiques Professionals amb la voluntat de facilitar eines i recursos als i a les estudiants de l’EUSS en la recerca de feina per tal que aquesta sigui exitosa amb l’objectiu final d’assolir la inserció laboral.

 

Es parla de tot el procés que es desenvolupa a l'hora de voler inserir-se en el món laboral. Des de com iniciar la recerca de feina i dels diferents canals de què es disposa, fins a com afrontar amb èxit l'entrevista de treball.

 

Atenció individualitzada d’orientació professional a nivell competencial per a tot l'estudiantat.

Ofertes de treball i cooperació educativa

Gestió i difusió d’ofertes tant de treball com de convenis de cooperació educativa

 

  • Si com a empresa voleu fer difusió de les vacants que teniu heu de donar-vos d’alta a l’aplicació del SOIP i introduir l’oferta de la que disposeu.
  • Si com a alumne o antic alumne voleu accedir a les ofertes que es troben en difusió heu de donar-vos d’alta a l’aplicació del SOIP.

Contacta amb Universitat-Empresa

Escola Universitària Salesiana de Sarrià
Àrea d'Universitat-Empresa
Pg. St. Joan Bosco, 74
08017 Barcelona

Telèfons:

Directe: +34 615470991
Centraleta: 932805244 Extensió: 2512

E-mail:

universitatempresa@euss.cat