AAAADB

Identitari.

 

Formem part de la Família Salesiana (FASA) de Don Bosco.

 

Activitats de l’Associació d’Antics Alumnes i Antigues Alumnes de Don Bosco (Associació de Sarrià) i de la Federació d’Antics Alumnes i Antigues Alumnes de Don Bosco de la Inspectoria Salesiana de La Mercè.

Share

AAAADB

L’EUSS participa de l’Associació d’Antics Alumnes de Don Bosco de Sarrià, i al mateix temps de la Federació Regional d’Antics Alumnes i Antigues Alumnes de Don Bosco de la Inspectoria Salesiana de Barcelona (de la Mercè).

 

Dins de la federació s’hi agrupen a totes les associacions d’Antics Alumnes i Antigues Alumnes de Don Bosco de tota la zona nord de la península: Catalunya, Illes Balears, part d’Aragó (Òsca I Monsò) i Andorra.

 

De la mateixa manera, també participem en la Confederación Nacional de Antiguos Alumnos y Antiguas Alumnas de Don Bosco, amb seu a Madrid, i a la confederació mundial amb seu a Malta.

 

Així l’antic alumne es beneficia d’una perspectiva molt més ampla: no només la que li atorga el coneixement de les associacions veïnes, sinó també pel fet de pertànyer a les associacions nacionals i supranacionals.

Presidenta JOVE de la federació d'AAAADB de la Mercè

L'alumna de l'EUSS, Sabrina Barrios, ha estat elegida aquest setembre de 2023 com a presidenta jove dels Antics i Antigues Alumnes de Don Bosco de la inspectoria Salesiana de La Mercè.

 

Sabrina és antiga alumna d'Horta (Barcelona).

 

A la imatge veiem el seu equip de treball (d'esquerra a dreta):

Victòria Torrents (Sarrià),

Sabrina Barrios (Horta),

Hèctor Jiménez (Mataró),

i a la presidenta jove de la Confederació Nacional d'Antics Alumnes i Antigues Alumnes de Don Bosco, Anna Jordina Llorens, antiga alumna de Sant Antoni Abad, València.  

Acompanyament AAAADB en les festes de la Unió

Al llarg del curs la Federació d’AADB de la Zona Nord ha realitzat tasques com:

 

Acompanyament: Donada l’avançada edat dels antics alumnes de la federació, la principal preocupació ha estat acompanyar-los i preservar la seva salut. Com en la Festa de la Unió de l’Associació d’Antics i Antigues Alumnes de Don Bosco de Girona.

 

En la imatge es veu a Josep Maria Camprubí, salesià consiliari dels AAAADB de Girona (esquerra) i a Joan González, de 93 anys, president de l’Associació de AAAADB de Girona. 

L’associació fa donació a la parròquia de Santa Eugènia de Girona de la seva bandera identificativa.

 

Reconeixements

Altres tasques ealitzades al llarg del curs 2022/23 varen ser els reconeixements honorifics a una trajectòria vital com antic alumne.

A la imatge es veu un instant en que el president de la federació imposa dues Insígnies de Plata, com homenatge a dos il·lustres AAAADB de Ciutadella de Menorca.

 

Vull contactar amb AAAADB

Alumni EUSS

President de la Federació dels Antics Alumnes i Antigues Alumnes de Don Bosco de la Inspectoria Salesiana de La Mercè: Joan Yebras
Horari:  Visites concertades
 

Correu: jyebras@euss.cat


Ubicació:
   Despatx DT16
   Planta primera Centre Tècnic

Telèfons:
   932 805 244
   935 039 150
Extensió: 2535