FLL BCN EUSS 2017-18

La dotzena edició del FLL Barcelona es compon aquest any de 2 tornejos organitzats per l'EUSS que es disputaran els dies 17 i 18 de febrer de 2018.

Share

FLL Barcelona EUSS 2017-18

La dotzena edició del FLL Barcelona es compon aquest any de 2 tornejos organitzats per l'EUSS que es disputaran els dies 17 i 18 de febrer de 2018.

Hi ha altres dos tornejos a Barcelona ciutat i la seva àrea d'influència (FLL BCN UPC i FLL BCN UAB) i el torneig de FLL Vic. Trobaràs més informació a www.firstlegoleague.es

El repte d'enguany és: Hydro Dynamics.

 

Si vols inscriure el teu equip posa't en contacte amb nosaltres o directament a la web www.firstlegoleague.es.

Com és habitual necessitem voluntaris per al desenvolupament habitual dels torneigs, així que, anima't!  i vina a gaudir des de dintre de l'emoció de la FLL.

Torneigs FLL BCN EUSS 2017-18

Hydro Dynamics Logo

En el repte HYDRO DYNAMICS els equips FIRST LEGO League investigaran sobre el cicle humà de l’aigua.

 

Preparats, llestos, ja! Submergiu-vos a la temporada 2017/2018 HYDRO DYNAMICSSM i apreneu-ho tot sobre el cicle humà de l’aigua- on i com trobar-la, transportar-la, fer-la servir i com disposar d’ella. Joves d’entre 10 i 16 anys s’endinsaran al món d’HYDRO DYNAMICS. Què podrem fer quan descobrim que succeeix amb la gestió de la nostra aigua?

 

FIRST® LEGO® League repta als joves a convertir-se en científics i enginyers i a pensar com a tals. A llarg de la temporada HYDRO DYNAMICS, els equips hauran de dur a terme un Projecte Científic per a resoldre un problema real relacionat amb la gestió de l’aigua. A més a més, construiran i programaran un robot autònom utilitzant la tecnologia de LEGO® MINDSTORMS® per a resoldre les missions del Joc del Robot.

 

Tot això ho faran a través del pilar fonamental de FIRST LEGO League: els Valors FIRST LEGO League, celebrant el descobriment, el treball en equip i la Cortesia Professional.

 

Comença a divertir-te amb el Repte HYDRO DYNAMICS!

 

 

Si ja estàs inscrit a continuació trobaràs alguns documents i links que necessitaràs.

Contactes FLL BCN EUSS

FLL Barcelona EUSS

Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS)

 

P. Sant Joan Bosco, 74
08017 Barcelona
(veure en Google Maps)


Adreces de correu

 


Inscripcions