Share

Què és la FLL Barcelona EUSS?

FLL Barcelona EUSS és la competició de robòtica educativa  per a nois i noies de 10 a 16 anys de la First Lego League (FLL) realitzada a la ciutat de Barcelona i organitzada per l'EUSS, on poden participar tots els equips inscrits durants els terminis d'inscripció.

El torneig del repte 2016 Animal Allies es realitzarà els dies  11 i 12 de febrer de 2017. El guanyador de cada dia obtindrà lloc pel torneig nacional, que encara està per determinar el lloc i la data (mitjans de març). Els guanyadors del torneig nacional poden accedir al torneig a nivell europeu o al torneig internacional (St. Louis, EUA).

Organitzador de la FLL BCN EUSS

L'Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS) és un soci organitzador de la FIRST® LEGO® League a Barcelona en la seva onzena edició.

L'EUSS és un centre universitari adscrit a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) que imparteix graus d'enginyeria i un màster universitari, tots ells de l'àmbit industrial.

Les titulacions impartides són:

 • Grau d'enginyeria elèctrica
 • Grau d'enginyeria electrònica industrial i automàtica
 • Grau d'enginyeria mecànica
 • Grau d'enginyeria en orgnaització industrial
 • Doble grau d'enginyeria electrònica industrial i automàtica i enginyeria mecànica
 • Màster universitari en direcció i organització industrial

A la missió de l'EUSS apareix :

"Mitjançant la docència, la recerca i la formació continuada, l'EUSS promou el desenvolupament integral dels joves i l'enriquiment del teixit industrial i cultural del nostre país, col·laborant així en la construcció d'un món més just i solidari."


Per tant, l'objectiu de l'EUSS a l'involucrar-se en aquest projecte és promocionar entre els més joves la inquietud per la ciència i la tecnologia a l'hora que desenvolupent actituds i valors com el treball en equip, la innovació, el respecte als altres, etc.

Valors tots ells que quedan reflectits en l'anomenat credo de la FLL:

 • Som un equip
 • Treballem per trobar solucions amb l'ajuda dels nostres entrenadors
 • Honrem l'esperit d'una competició amistosa
 • Allò que descubrim és més important que allò què guanyem
 • Compartim les nostres experiències amb la resta
 • Mostrem Cortesia Professional en tot allò que fem
 • Ens divertim!

Seu de la competició

L'Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS) és la seu dels tornejos FLL BCN EUSS. Estem situats al Passeig de Sant Joan Bosco, 74, al districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona.

 

 

FLL BCN EUSS Trash Trek.

Patrocinadors i col·laboradors

T'agrada la First Lego League? La robòtica educativa? Tens alguna empresa i t'agradaria patrocinar o col·laborar en la gran festa de la FLL BCN?

Posa't en contacte amb nosaltres. No volem necessàriament diners, volem que ens donis una mà, que aporteu material, idees, serveis, entreteniment.

Hi ha empreses que ens cedeixen material de promoció, altres esmorzar per als nois, altres begudes, altres ens ajuden en el material imprès, Lanyards, acreditacions, etc.

Què pots aportar?

Posa't en contacte amb nosaltres i en parlem. Anem anima't, dóna un cop de mà en la promoció de les vocacions científico-tecnològics dels nostres homes i dones del futur no massa llunyà.

Contactes FLL BCN EUSS

FLL Barcelona EUSS

Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS)

 

P. Sant Joan Bosco, 74
08017 Barcelona
(veure en Google Maps)


Adreces de correu

 


Inscripcions