Procés de matrícula estudiants EUSS 2017-18

Procediment de matrícula per al curs 2017-18 per a estudiants que ja han estat matriculats i matriculades a l'EUSS. Si ets estudiant de nou accés o et matricules d'una nova titulació que no has cursat fins ara, hauràs de matricular-te de forma presencial a la Gestió Acadèmica en els terminis indicatsn (consulta el procediment de matrícula per a estudiants de nous accés).

Share

Matrícula estudiants EUSS

A qui afecta?

 

A aquells i aquelles estudiants que tenen expedients oberts en titulacions de grau:

 • Si vols canviar de titulació: has de sol·licitar plaça als nous estudis a través de la Preinscripció Universitària i, un cop assignat o assignada, et matricularàs seguint el procediment per a estudiants de nou accés.
 • Si comences una simultaneïtat d'estudis aquest proper curs: per tal d'accedir a la nova titulació, hauràs de formalitzar la Preinscripció Universitària i et matricularàs d'aquesta especialitat seguint el procediment per a estudiants de nou accés. Pel que fa a la titulació que ja tens en marxa, t'hauràs de matricular seguint aquest procediment.
 • Si ja estàs fent una simultaneïtat: et matricularàs d'ambdues titulacions (o només d'una, segons cada cas) amb la mateixa citació. Recorda que hauràs d'haver fet una tutoria de matrícula amb la Secretària Acadèmica (Marta Mata) a principis de juliol.
 • Si el curs 2017-2018 faràs una mobilitat: t'hauràs de matricular presencialment a la Gestió Acadèmica, a partir del dia i hora assignats en la citació, i portar l'acord d'estudis (Learning agreement) on s'indiquen les assignatures que cursaràs dins del programa de mobilitat.
 • Si el curs 2016-2017 no et vas matricular a l'EUSS i et vols reincorporar: posa't en contacte amb la Gestió Acadèmica.

 

Quan i on és la matrícula?

 

Els i les estudiants de l'EUSS es matricularan entre el 19 i el 23 de juliol de 2017 a través del procediment d'automatrícula des d'un ordinador amb una bona connexió a Internet, o, si ho prefereixen, des d'un ordinador del laboratori AE13 de l'EUSS. En aquest cas l'horari serà de 9.00 a 17.00 hores de dimecres 19 de juliol a divendres 21 de juliol de 2017.

No es recomana en cap cas fer la matrícula des d'un smartphone o tauleta.

 

 

Citació. Quan puc matricular-me?

 

A partir del 4 de juliol de 2017 podràs consultar la citació amb el dia i hora a partir dels quals podràs fer la matrícula. Aquesta es podrà dur a terme sense cap limitació horària fins el 23 de juliol a les 16.30 hores.

Trobaràs un enllaç al final d'aquesta pàgina per a la consulta de la citació.

 

 

Atenció telefònica per a l'automatrícula per Internet

Atenció a l'automatrícula

Període d'atenció

Del 19 al 21 de juliol de 2017

Horari

Dimecres a divendres de 9.00 a 17.00 h

Telèfon

935 039 120

Període d'automatrícula

Des de la teva citació fins diumenge

23/07/2017 a les 16.30 h

 

Tigues en compte que l'horari de suport i atenció telefònica per a incidències d'automatrícula serà de dimecres 19 a divendres 21 de juliol de 2017 de 9.00 a 17.00 hores. Fora d'aquest horari no podrem donar-te suport.

Telèfon de suport:

935 039 120

 

El suport a l'automatrícula només es farà a través d'aquest número de telèfon i no s'atendran consultes a través del número de capçalera de l'EUSS ni el de la Gestió Acadèmica.

 

 

 

Com accedeixo a l'aplicació d'automatrícula?

 

Podràs accedir al programa d'automatrícula des de l'enllaç que trobaràs al final d'aquesta pàgina o, directament, des de SIGMA VEGA.

 

 

Tingues especial compte...

 

Abans de fer l'automatrícula et recomanem:

 • Consulta els horaris del teu grau a la Gestió Acadèmica On-Line i pensa els grups on vols matricular-te. Tingues pensada alguna alternativa de grups, sobre tot si et matricules a partir del dia 21. Recorda que els i les estudiants heu d'assistir OBLIGATÒRIAMENT al grup matriculat i el professorat NO admetrà canvis de grup.
 • T'has de matricular com a mínim de (excepte si acabes la titulació amb menys crèdits):
  • Si fas temps parcial: 24 crèdits
  • Si fas temps complet: 42 crèdits.
 • Et pots matricular com a màxim de:
  • Si fas temps parcial: 42 crèdits
  • Si fas temps complet: 78 crèdits.
 • Des de l'automatrícula podràs canviar de temps complet a parcial i al revés, però recorda que aquest canvi podràs fer-lo un màxim de dos cops durant tota la carrera.
 • Si tens dret a descomptes en les taxes públiques (família nombrosa, minusvalideses, etc) assegura't que tens els documents acreditatius vigents i que els has presentat prèviament a la Gestió Acadèmica de l'Escola. Recorda que, per actualitzar les dades referents a aquests descomptes, caldrà presentar a la Gestió Acadèmica el document original juntament amb una fotocòpia. Si no, no podràs gaudir dels descomptes corresponents.
 • Si fas simultaneïtat d'estudis (i no és la primera matrícula de cap de les dues titulacions) recorda que has de fer les dues matrícules. Pots fer-les seguides. A principis de juliol hauries d'haver sol·licitat els reconeixements entre les assignatures d'ambdues titulacions, ja que aquest tràmit no es fa automàticament. Si no ho fas, no veuràs reflectits els reconeixements d'una titulació a l'altra.
 • La matrícula de les Pràctiques professionals o del Treball de Fi de Grau es pot fer juntament amb la resta d'assignatures o en qualsevol moment del curs fins el 23 de febrer de 2018.
 • Si vols canviar el compte de domiciliació bancària has de fer-nos arribar el mandat de SEPA abans del 15 de juliol.
 • Un cop acabada l'automatrícula no es podrà modificar, axí que grava-la quan estiguis segur o segura. Per fer modificacions, hauràs d'esperar al setembre i fer-ho de forma presencial a la Gestió Acadèmica del centre, amb el corresponent cobrament d'una taxa pel tràmit. NO s'admetran canvis de grup.