Màsters universitaris

Els màsters universitaris de l'EUSS són titulacions que s'imparteixen dins del conveni d'adscripció amb la UAB i, per tant, tenen reconeixement oficial a tota la Comunitat Europea.

Share

Xarxes socials

Màsters universitaris

La formació avançada permet que enginyers i enginyeres que actualment estan desenvolupant càrrecs intermedis o tècnics, adquireixin unes competències professionals que els permetin accedir a càrrecs directius o bé assumir unes atribucions professionals que la seva titulació actual no els dóna.

 

En aquest sentit, amb la intenció d'oferir formació multidisciplinària, l'EUSS ha desenvolupat de la mà de la Universitat de Vic i la Universitat Autònoma de Barcelona el Màster Universitari en Enginyeria Industrial, que permet abordar àrees com l'enginyeria mecànica, la gestió de la fabricació, l'electricitat, l'electrònica, els nous materials, l'energia i el medi ambient, la bioenginyeria, la construcció industrial, l'organització i direcció d'empreses, etc.

 

Es tracta d'un màster oficial que habilita per a l'exercici de la professió d'enginyer o enginyera industrial,  proporcionant les competències pròpies d’aquesta professió i les que permeten un enfocament cap a la investigació per a la realització d’una tesi doctoral.

Vídeos de màsters / postgraus

Tinc una consulta sobre els màsters o postgraus

Omple el formulari següent i et respondrem tant aviat com sigui possible.

Sessions informatives de màsters i postgraus

Les sessions informatives sobre els màsters per al curs 2021-22 tindran lloc els dies:

 

Dijous 21 d'abril de 2022

16 h.

Dimecres 18 de maig de 2022

19 h.

Dimarts 28 de juny de 2022 19 h.

 

Per a les sessions telemàtiques teniu més informació aquí.

 

El programa d'una sessió informativa inclou una explicació sobre els continguts impartits en els programes de màster que ofereix l'escola, el perfil d'estudiant a què s'orienta i com accedir-hi.

 

Inscriu-te en el formulari que trobaràs a continuació!