Portes obertes de la UAB

Enguany les portes obertes de la UBA seran no presencials. Aquí trobaràs la informació sobre les sessions informatives de l'EUSS dins del marc de les Jornades de Portes Obertes de la UAB

 

 

Share

Xarxes socials

Sessions informatives de la UAB

FiraCampusVirtual

De forma excepcional, a causa de l'emergència sanitària per la Covid-19, la jornada de portes obertes de la UAB es farà en format telemàtic. Aquí trobaràs la informació sobre aquestes sessions corresponents als graus universitaris de la UAB impartits per l'EUSS com a centre adscrit.

 

Som conscients que la millor manera de conèixer-nos és fent una visita a l'EUSS i a les seves instal·lacions,  per això t'oferim la possibilitat d'assistir a les nostres sessions informatives presencials.

 

Les sessions seran retransmeses en live-streaming a través de YouTube. L'únic que necessites és un compte de YouTube si vols participar en el xat. En cas contrari, pots fer-ho de manera anònima.

 

Si vols rebre informació més precisa o tens alguna pregunta pots emplenar el nostre formulari.

 

Si vols apuntar-te per assistir a alguna sessió en particular, pots apuntar-te en aquest formulari i t'enviarem l'enllaç.

 

Què necessito per assistir-hi?

 

Tècnicament, necessitaràs un dispositiu connectat a la xarxa Internet amb un navegador i un compte de YouTube (Google) si vols participar en el xat.

 

Com m'hi connecto?

 

L'enllaç per accedir al live-streaming el publicarem aquí 1 hora abans de l'inici de la sessió, però la sessió s'obrirà 5 minuts abans de l'inici. Les persones que s'hagin apuntat a la sessió a través del formulari rebran l'enllaç per correu electrònic.

 

 

Com es desenvolupa la sessió?

 

La persona que imparteixi la sessió es presentarà i us donarà algunes instruccions, mentre una persona de l'EUSS controlarà el xat per tal que no s'hagi d'interrompre l'exposició.

 

Al final de la sessió, es permetrà que les persones assistents facin preguntes a través del xat. Si algú prefereix més discreció podrà dirigir les seves preguntes al correu electrònic comunicacio@euss.cat i es respondran al més aviat possible fora de línia.

 

Quina durada té la sessió?

 

La durada de l'explicació sol ser al voltant d'una hora. Després, dependrà del torn de preguntes. Habitualment, a continuació, es fa una vista a les instal·lacions i, en aquest cas, es farà visualment amb un recull de fotografies durant les preguntes.

 

Cal inscriure's?

 

Si ho fas et podrem informar dels possibles canvis que es puguin produir en la sessió a la qual t'inscrius i t'enviarem per correu l'enllaç per iniciar la sessió.

 

Per inscriure't, prem el botó que hi ha una mica més a baix.

 

Enllaç per unir-vos:

 

Aquí publicarem els enllaços a les sessions.

 

Altres sessions informatives 

 

Pots consultar data i hora d'altres sessions informatives en el següent enllaç.